Libnet.ro
UNICEF

21:45

E SCANDALUL momentului! ADEVARUL despre pozele cu Andreea Esca in costum de baie! Fanii sunt DEVASTATI... (FOTO)

B1 B1,
E SCANDALUL momentului! ADEVARUL despre pozele cu Andreea Esca in costum de baie! Fanii sunt DEVASTATI... (FOTO)

Andreea Esca face furori in costum de baie la 45 de ani! Prezentatoarea a postat pe Instagram mai multe poze sexy, din vacanta, iar aprecierile fanilor au curs valuri. Vedeta s-a pozat intr-un costum de baie. continuă pe B1

Imagini soc: Cum a fost surprinsa Andreea Esca dis de dimineata... (FOTO)

Andreea Esca are o relatie foarte apropiata cu parintii sai. Desi are, la randul ei, o familie foarte frumoasa, prezentatoarea tv petrece mult timp impreuna cu parintii ei cu care se mandreste de fiecare da.

Anuntul soc facut de Andreea Esca: Sunt de doi ani impreuna, se simte foarte bine alaturi de iubitul ei...

Fiica Andreei Esca traieste, de mai bine de doi ani, o poveste de dragoste cu cantaretul Mario Fresh. Vedeta a dezvaluit ca fiica sa este foarte fericita in relatia cu iubitul ei. De altfel, cei doi.

Stiam ca se ca ajunge la asta: Adevaratul iubit al Biancai Dragusanu rupe tacerea! Adevarul despre scandalul anului din lumea mondena!

Bianca Dragusanu si Tristan Tate reusesc sa surprinda cu fiecare declaratie facuta si nici de aceasta data nu s-au lasat mai prejos. Cei doi au fost intrebati despre relatia amoroasa pe care o au, iar r.

Adevarul despre iubita secreta a starului Stefan Banica jr: Cand a avut loc nunta si ce rol a avut Mihaela Radulescu

Jurnalistul Cristian Brancu a facut o seriede dezvaluiri despre viata amoroasa a lui Stefan Banica Jr. intr-o inregistrare pe vlog-ul sau, Brancu a trecut in revista relatiile, multe dintre ele tumultoase,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )