Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scandalul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. STS contrazice Serviciul de Ambulanta: Sotia artistului a sunat la 112 de trei ori, nu de doua. Politistii ridica documente, in cadrul anchetei pentru moarte suspecta

România Liberă România Liberă,
Scandalul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. STS contrazice Serviciul de Ambulanta: Sotia artistului a sunat la 112 de trei ori, nu de doua. Politistii ridica documente, in cadrul anchetei pentru moarte suspecta

Politia din cadrul Serviciului Omoruri ridica, vineri, documente de la SMURD si de la Serviciul de Ambulanta, in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu. Totodata, Serviciul de Telecomunicatii Speciale contrazice informatiile oferite de Serviciul de Ambulanta, precizand ca sotia actorului la numarul unic de urgenta de trei ori. continuă pe România Liberă

Scandalul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. STS contrazice Serviciul de Ambulanta: Sotia artistului a sunat la 112 de trei ori, nu de doua. Un al doilea medic de la Ambulanta este cercetat de autoritati

Politia din cadrul Serviciului Omoruri ridica, vineri, documente de la SMURD si de la Serviciul de Ambulanta, in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu. Totodata, Serviciul de Telecomunicatii Speciale contrazice informatiile oferite de Serviciul de Ambulanta, precizand ca sotia actorului la numarul unic de urgenta de trei ori.

Scandalul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. Politistii ridica documente de la SMURD si de la Serviciul de Ambulanta

Politia din cadrul Serviciului Omoruri ridica, vineri, documente de la SMURD si de la Serviciul de Ambulanta, in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu.

inca un medic de la Ambulanta Bucuresti, chemat sa dea explicatii in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu (VIDEO)

Se extinde ancheta in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. inca un medic de la Ambulanta Bucuresti este chemat sa dea explicatii pentru ora care a ajuns la domiciliul artistului. Potrivit primelor.

STS: Au fost trei apeluri la 112 in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. Politistii ridica documente de la SMURD si Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a precizat vineri, intr-un comunicat, ca in cazul lui Ioan Gyuri Pascu au fost date trei apeluri la 112, in noaptea in care artist si-a pierdut.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti a anuntat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a informat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind.

Ancheta interna la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu

Conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov a deschis o ancheta interna pentru a verifica modul in care personalul medical a intervenit in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, au declarat surse oficiale pentru ag.

Directorul IML a dezvaluit cauzele oficiale ale mortii lui Ioan Gyuri Pascu. Ce au descoperit medicii legisti la necropsie

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afectiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat marti, pentru News. ro, directorul medical al Institutului National de Medicina.

Medicii legisti au stabilit cauza mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit din cauza unei afectiuni de cord, de care suferea, pe fondul diabetului, potrivit directorului medical al Institutului National de Medicina Legala INML), Salem Abdo.

Nou comunicat in cazul Ioan Gyuri Pascu: Ambulanta contrazice STS

Conducerea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a dispus o noua analiza privind modul in care Ambulanta tip C2 cu medic) a ajuns la caz in urma echipajului SMURD, desi a fost alertata mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )