Libnet.ro
UNICEF

13:15

Scandalul muncitorilor din Sri Lanka: Peste 21.300 de cetateni din afara Uniunii Europene lucreaza legal in Romania

B1 B1,
Scandalul muncitorilor din Sri Lanka: Peste 21.300 de cetateni din afara Uniunii Europene lucreaza legal in Romania

Romania a fost martora in ultima saptamana unui scandal urias de xenofobism si rasism dupa ce locuitorii din comunca Ditrau, in fruntea cu preotul, s-au rasculat si au cerut ca doi muncitori din Sri Lanka. continuă pe B1

Imagini uluitoare din comuna Ditrau. Ce au decis sute de localnici, in urma scandalului cu muncitorii din Sri Lanka

Peste 300 de persoane au luat parte sambata, la Caminu Cultural din Ditrau judetul Harghita) la o adunare, unde au decis care este situatia muncitorilor din Sri Lanka. Scandalul a pornit cu cateva zile in urma, cand localnicii s-au plans ca nu vor emigranti in comunitatea lor. Rascoala din comuna Ditrau continua. Ce s-a hotarat? .

Preotul din Ditrau, aflat in fruntea localnicilor revoltati de aducerea muncitorilor din Sri Lanka: Nu regret, imi asum. Am actionat cum mi-a dictat constiinta

Preotul capelan Birok Karoly din Ditrau, criticat de Arhiepiscopia Romano-Catolica Alba Iulia pentru ca s-a implicat intr-un conflict care ii depaseste competentele, spune ca a actionat asa cum i-a dictat constiinta, ca nu regreta si ca isi asuma.

Cazul Ditrau nu este singurul. Muncitorii din Sri Lanka, fugariti de peste tot in Romania

Cazul Ditrau, localitatea harghiteana unde locuitorii s-au rasculat din cauza a doi muncitori din Sri Lanka angajati la o brutarile, nu este nici pe departe singular, informeaza Hotnews. Ba chiar putem vorbi despre o situatie des intalnita in toata tara, de cele mai multe ori fiind vorba tot despre srilankezi.

Rasturnare de situatie in comuna Ditrau! Ce se intampla acum cu cei doi brutari din Sri Lanka. Anuntul patronului

Situatia socanta din comuna Ditrau continua? Patronul brutariei a anuntat ce se va intampla cu cei doi angajati din Sri Lanka. Vor continua sau nu sa lucreze pentru localnicii din Ditrau? Situatie Ditrau: Ce se intampla cu brutarii din Sri Lanka? Situatia controversata de la Ditrau se pare ca isi gaseste usor finalul. Patronul brutariei .

Revolta de la Ditrau. Patronii fabricii de paine s-au razgandit: Cei doi brutari din Sri Lanka vor face in continuare paine

La o zi de la anuntul ca ii vor scoate din procesul de productia a painii pe cei doi brutari din Sri Lanka, patronii fabricii de paine din Ditrau par sa se razgandeasca, in fata criticilor. Kollo Katalin, administratorul brutariei din Ditrau, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca au facut oferta de a-i scoate din productie pe cei doi pentru linistea satului, dar ca au decis ca acestia sa faca in continuare paine. Femeia a spus ca celor doi brutari din Sri Lanka le este teama, insa, de furia localnicilor, la fel si angajatilor care lucreaza cu ei.

Lovitura pentru cei doi brutari din Sri Lanka. Ce a decis patronul lor din comuna Ditrau

Rascoala din Ditrau se afla deja de doua zile in atentia publicului. Dupa ce mai multi sateni din comuna Ditrau, judetul Harghita aprotesta cu privire la faptul ca se simt stingheriti de prezenta unor doi angajati din Sri Lanka, adusi sa lucreze la o brutarie din comuna. Ce s-a decis sambata in privinta angajatilor straini? .

Revolta de la Ditrau. Cei doi muncitori din Sri Lanka, scosi din procesul de productie a painii Patronul brutariei le cere scuze localnicilor

Proprietarul brutariei din Ditrau care i-a angajat pe cei doi barbati din Sri Lanka, situatie care a provocat revolta in comuna, le-a transmis localnicilor nemultumiti ca ii va scoate din procesul de productie a painii pe cei doi, care vor fi doar ajutoare, scrie Mediafax. Mai mult, el le cere scuze localnicilor: Ne cerem scuze daca am jignit pe cineva. Directoarea brutariei: Localnicii nu vor sa accepte ca oameni dintr-o alta cultura sa faca painea lorPrimarul, dupa intalnirea localnicilor pe tema brutarilor din Sri Lanka: Am inceput cu o rugaciune sa putem rezolva problema pasnic si sa nu ne rada lumea Declaratii confuze legate de cei doi muncitori.

Cazul Ditrau. Preotul admite ca a gresit, dar nu fata de cei doi brutari din Sri Lanka: Nu am urmat cuvantul superiorilor mei

Preotul din Ditrau, Biro Karoly, aflat in frunte localnicilor revoltati de prezenta in comuna a doi muncitori din Sri Lanka, recunoaste ca a avut o atitudione gresita, dar nu fata de muncitorii straini, ci.

Mandachi insista sa ii angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka: Nu au viata buna chiar daca vor juca teatru ca-i primesc cu flori Deja am facut primele demersuri sa-i aduc in firma mea

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a construit primul metru de autostrada in Moldova, insista sa ii angajeze intr-unul dintre restaurantele lui pe cei doi muncitori din Sri Lanka, spunand ca nu vor avea o viata buna in Ditrau, chiar daca vor juca teatru autoritatile ca-i primesc inapoi cu flori si busuioc. De altfel, el sustine ca s-au facut deja pasi concreti pentru a-i aduce pe cei doi barbati la el in companie si ca acum e nevoie sa-si doreasca si sa isi dea consimtamantul si ei.

Cazul Ditrau. Rasturnare de situatia in cazul celor doi brutari din Sri Lanka

Cei doi muncitori din Sri Lanka vor ramane sa lucreze la brutaria din Ditrau, pe aceleasi posturi pe care au fost angajati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3697 seconds )