Libnet.ro
UNICEF

16:45

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1. Protest organizat de PSD la sediul Biroului Electoral: Renumarare Tudorache: Pai nu vrea sa vada ca am fraudat?

Hotnews Hotnews,
 Scandalul nu se opreste la Sectorul 1. Protest organizat de PSD la sediul Biroului Electoral: Renumarare Tudorache: Pai nu vrea sa vada ca am fraudat?

Scandalul nu se opreste la Sectorul 1, unde Clotilde Armand si-a proclamat victoria marti seara, dupa ce acuzase fraude la vot. Miercuri, zeci de oameni, in frunte cu primarul PSD in exercitiu Daniel Tudorache, s-au strans in fata Biroului Electoral al Sectorului 1, unde striga Renumarare!. Reamintim ca Tudorache a cerut renumararea voturilor din Sectorul 1, iar Biroul Electoral Central ar urma sa ia astazi o decizie. continuă pe Hotnews

VIDEO Scandalul de frauda de la Sectorul 1. Versiunea PSD despre incidentul cu barbatul ce cara sute de procese-verbale: Se ducea la partid, dar a intrat in sediul primariei pentru ca i-a fost teama sa nu fie batut

Barbatul surprins luni iesind din Biroul Electoral Sector 1 si intrand apoi intr-un sediu al Primariei Sector 1, cu un teanc de procese-verbale in brate, era un reprezentant al PSD desemnat sa stranga toate acele procese verbale si sa le duca la sediul partidului pentru numaratoarea paralela. insa el ar fi fost urmarit, haituit, agresat de reprezentanti ai USR-PLUS, motiv pentru care s-a intors in cladire, a sustinut marti Mihai Dragan, avocatul lui Dan Tudorache. Mie personal mi-a spus ca i-a fost teama sa nu fie batut. Atat de agresive erau persoanele respective, afirma avocatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )