Libnet.ro
UNICEF

20:30

Scandalul OUG 13 revine. Avocatii Alinei Bica, cerere-soc in instanta

Antena3 Antena3,
Scandalul OUG 13 revine. Avocatii Alinei Bica, cerere-soc in instanta

Celebra ordonanta 13 este invocata in procesul Alinei Bica. Avocatii acesteia au cerut sesizarea Curtii Constitutionale sa constate daca ordonanta si-a facut efectele pana cand a fost. continuă pe Antena3

Magistratii iCCJ au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la OUG 14, la solicitarea Alinei Bica

Magistratii iCCJ au decis, vineri, sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la OUG 14/2017, actul normativ care a anulat efectele OUG 13, in urma solicitarii venite din partea fostei sefe a DIICOT Alina Bica, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu.

Surse: Procurorii DNA care au anchetat modul in care s-a adoptat OUG 13, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara

Procurorii DNA Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, care au anchetat Guvernul si modul in care s-a adoptat OUG 13, sunt cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara, pe baza deciziei CCR,.

Surse: Inspectia Judiciara a demarat actiunea disciplinara impotriva procurorilor DNA care au anchetat modul in care s-a adoptat OUG 13

Inspectia judiciara a pornit actiunea disciplinara impotriva procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu rea-credinta in dosarul in care au anchetat modul de adoptare al OUG 13, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Procurorii DNA care s-au ocupat de dosarul OUG 13 sunt cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia judiciara a pornit actiunea disciplinara impotriva procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu rea-credinta in dosarul in care au anchetat modul de adoptare al controversatei OUG 13.

Instanta suprema a decis sa sesizeze CCR in legatura cu posibila neconstitutionalitate a OUG 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, vineri, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu posibila neconstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 14, prin care a fost abrogata celebra OUG 13, care dezincrimina abuzul in serviciu, scrie News. ro. Decizia a fost luata in urma unei sesizari a avocatilor Alinei Bica si ai lui Catalin Teodorescu, in dosarul privind despagubirea ilegala a omului de afaceri Gheorghe Stelian de catre Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, din care facea parte si fosta sefa a DIICOT. Alina Bica este judecata pentru abuz in serviciu in acest dosar, care vizeaza despagubiri frauduloase facute de ANRP.

Procurori DNA, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara privind dosarul OUG 13

Inspectia Judiciara IJ) a anuntat, astazi, ca a declansat o actiune disciplinara impotriva procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu grava neglijenta, in dosarul in care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, potrivit unei surse din presa.

Procurorii DNA care au instrumentat dosarul OUG 13 sunt cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara. Ce acuzatii face IJ

Inspectia judiciara a pornit actiunea disciplinara impotriva procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu rea-credinta in dosarul in care au anchetat modul de adoptare al controversatei OUG 13.

Procurorii DNA care au anchetat dosarul OUG 13, cercetati disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a declansat o actiune disciplinara impotriva procurorilor DNA Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu grava neglijenta, in dosarul in care au anchetat modul de adoptare a OUG.

Oficial: Inspectia Judiciara a demarat actiunea disciplinara impotriva procurorilor DNA care au anchetat modul in care s-a adoptat OUG 13

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorii Marius Bogdan Bulancea, Paul Silviu Dumitriu si Jean Nicolae Uncheselu de la DNA pentru exercitarea functiei cu grava neglijenta in cazul anchetei emiterii Ordonantei 13/2017.

OFICIAL Inspectia judiciara a demarat actiunea disciplinara impotriva procurorilor DNA care au anchetat modul in care s-a adoptat OUG 13 la sesizarea site-ului Lumea Justitiei si acuza incalcarea grava a principiului separatiei puterilor in stat

Inspectia judiciara a pornit, miercuri, actiunea disciplinara impotriva procurorilor Marius Bulancea, Paul Dumitriu si Jean Uncheselu, acuzati de exercitarea functiei cu rea credinta in dosarul in care au anchehtat modul de adoptare al OUG 13, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Cercetarea inspectiei a pornit de la o sesizare formulata in martie 2017 de Jurindex Media SRL, firma detinuta de jurnalistii Adina Anghelescu-Stancu si Razvan Savaliuc, editorii site-ul Lumea Justitiei Luju). UPDATE: Inspectia judiciara a confirmat oficial actiunea disciplinara fata de cei trei procurori, pe care ii acuza de incalcarea grava a principiului separatiei puterilor in stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )