Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandalul Panama Papers. Partidul Radical din Ucraina vrea destituirea lui Petro Porosenko. Presedintele ucrainean afirma ca respecta litera legii

Adevărul Adevărul,
Scandalul Panama Papers. Partidul Radical din Ucraina vrea destituirea lui Petro Porosenko. Presedintele ucrainean afirma ca respecta litera legii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat luni ca respecta litera legii dupa ce a fost incriminat intr-o ancheta internationala pentru ca a creat o societate in Insulele Virgine Britanice in contextul in care conflictul cu separatistii prorusi se intensifica in estul Ucrainei. continuă pe Adevărul

Controversa Panama Papers: Partidul Radical din Ucraina doreste destituirea presedintelui Petro Porosenko

Partidul Radical din Ucraina va incepe declansarea procedurii de destituire a presedintelui Petro Porosenko, dupa ce numele sau a aparut pe lista inaltilor demitari care si-au plasat averile in paradisuri fiscale, cu scopul de a evita impozitele, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Oleg Liasko.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Scandalul Panama Papers, primele efecte: Anchete, cereri de demisii VIDEO

Panama Papers. Scandalul declansat de dezvaluirile privind implicarea unor lideri politici si a unor personalitati in ascunderea unor averi in paradisuri fiscale nu a ramas fara urmari. in Islanda se cere demisia premierului, in Ucraina se cere punerea sub acuzare a presedintelui ucrainean, iar in alte state, fiscul a intrat pe fir si face anchete.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

SUA, reactie la scandalul Panama Papers

Autoritatile americane sunt pe cale sa examineze informatiile publicate in afacerea Panama Papers, a afirmat luni un purtator al Departamentului Justitiei DoJ) de la Washington, citat de AFP. Suntem la curent cu articolele publicate si suntem pe punctul de a le examina, a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai DoJ, Peter Carr, citat de Agerpres.

Scandalul Panama Papers: Fiscul australian investigheaza sute de persoane pentru posibila evaziune fiscala

Biroul de Taxe din Australia ATO) a anuntat luni ca investigheaza peste 800 de clienti bogati ai unei firme din Panama pentru evaziune fiscala, transmite Reuters.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, in ancheta Panama Papers

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, apare in documentele Panama Papers, din care reiese ca ar fi beneficiat de pe urma a doua companii offshore, inregistrate in Insulele Britanice Virgine: Markside Holdings Limited si Chandler Group Holdings, arata jurnalistii Rise din Moldova, citati de Mediafax.

PanamaPapers: Se vrea destituirea presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko. Liderul Partidul Radical a initiat aceasta procedura din cauza legaturii sefului statului cu paradisurile fiscale

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko ar putea fi demis, dupa ce numele sau a aparut in scurgerea de informatii privind utilizarea paradisurilor fiscale pentru evitarea impozitelor, Panama Papers. Cel care.

Panama Papers. Numele celei mai mari banci din Germania, in scandalul paradisurilor fiscale

Panama Papers. Deutsche Bank, prima banca din Germania, a anuntat luni ca i-a ajutat pe unii dintre clientii sai in privinta companiilor din paradisurile fiscale, dar in mod legal, relateaza agentia EFE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )