Libnet.ro
UNICEF

17:00

Scandalul pestei porcine ia amploare. Carnea de porc ar putea deveni un lux de Craciun

Antena3 Antena3,
Scandalul pestei porcine ia amploare. Carnea de porc ar putea deveni un lux de Craciun

Fermierii nu pot fi despagubiti pentru cele 123 de mii de animale ucise de la aparitia pestei porcine pana nu va fi aprobata rectificarea bugetara. Atacat de presedinte pe tema masurilor luate, care ar fi im. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE: Autoritatile responsabile au fost luate pe nepregatite

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

O noua alerta dupa scandalul pestei porcine! O insecta ameninta culturi uriase de legume

O noua alerta dupa scandalul pestei porcine! O insecta ameninta culturi uriase de legume, cele mai afectate sunt rosiile. in mai multe localitati din tara, productia a fost deja distrusa.

Bulgaria interzice introducerea n tara a produselor din carne de porc, din cauza pestei porcine africane

Autoritatea pentru Siguranta Alimentara din Bulgaria a luat masuri suplimentare de control la granita fiind interzisa introducerea in tara a produselor din carne de porc, cu scopul prevenirii patrunderii pe teritoriul tarii a virusului pestei porcine africane, transmite MAE, intr-o atentionare emisa vineri pentru romanii care calatoresc in statul vecin.

Motivul pentru care trebuie omoratitoti porcii in cazul pestei porcine

Agentul cauzal al pestei porcine africane persista in produsele din carne de porc care nu au fost tratate termic. Patologia schimbarilor la animalele bolnave sunt rinichii maritisi multiple hemoragii.

Iohannis: Prinsa in lupta pentru subordonarea Justitiei, guvernarea PSD a uitat sa se lupte cu pesta porcina. Producatorii, adusi in prag de faliment

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa guvernului PSD in scandalul pestei porcine, spunand ca guvernarea a uitat sa se lupte cu pesta, iar Executivul este incapabil sa gestioneze situatia, impingandu-i pe producatorii autohtoni in pragul falimentului.

Liste de asteptare si cozi mari la CONGELATOARE, din cauza PESTEI PORCINE: Oamenii isi pun la pastrare pentru la iarna porcii taiati inainte de venirea autoritatilor

Extinderea virusului pestei porcine provoaca un efect neasteptat in spatiul public. in Galati, se produc cozi impresionante la magazinele de electrocasnice pentru ca oamenii sunt in mare cautare sa.

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului

Au inceput audierile in dosarul deschis din cauza pestei porcine. Procurorii vor sa afle de unde a pornit totul si cine sunt cei vinovati de raspandirea virusului. Sesizarea care a dus la deschiderea.

PNL si PMP cer comisie de ancheta pentru criza pestei porcine. Solicitarea pentru infiintare, depusa la Biroul permanent al Camerei Deputatilor

Deputatii PNL si PMP au initiat joi demersurile pentru infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul gestionarii pestei porcine africane, informeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta acuza Guvernul de incompetenta si spune ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ceilalti responsabili trebuie sa dea explicatii cu privire la situatie.

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta din gestionarea pestei porcine

Uniunea Salvati Romania a anuntat marti seara ca ii solicita demisiai ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada atunci cand vine vorba de gestionarea pestei porcine. intr-un comunicat de presa, USR sustine ca ministrul nu are situatia sub control si nici competenta de a conduce un minister intr-o situatie de criza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )