Libnet.ro
UNICEF

08:16

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina, solidar cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Scandalul politistului pedofil. Marian Godina, solidar cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina s-a declarat solidar cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi. continuă pe Adevărul

Scandalul politistului pedofil. Marian Godina si Traian Berbeceanu, solidari cu seful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne sa demisioneze

Politistul Marian Godina si fostul sef al BCCOA Alba Iulia,Traian Berbeceanu, s-au declarat solidari cu seful Serviciului Omoruri, din Politia Capitalei, comisarul-sef Radu Gavris, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sa faca pasul inapoi.

E OFICIAL! A cazut PRIMUL CAP in scandalul POLITISTULUI-PEDOFIL! ESTE DEMITEREA MOMENTULUI in Romania (VIDEO)

Rene Emanuel Vornicu, seful Serviciului Supraveghere Rutiera, din cadrul Brigada Politiei Rutiere a fost demis din functie ca urmare a scandalului politistului-pedofil. Acesta era chiar seful agentului Eugen Sta.

Marian Godina, solidar cu Radu Gavris: Decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand!

Cel mai popular politist din Romania, Marian Godina, ia pozitie fata de incercarea de inlaturare a sefului Serviciului Omoruri, Radu Gavris. Desi nu este un lider de sindicat, Godina.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil! Carmen Dan, ULTIMATUM pentru seful Politiei Romane

00 Ministrul Carmen Dan a decis primele masuri dupa scandalul iscat in jurul pedofilului care s-a dovedit a fi agent in cadrul Brigazii Rutiere. Ministrul a cerut sefului Politiei.

Sedinta de URGENTA la MAI dupa scandalul politistului-pedofil. PNL cere demisia lui Carmen Dan

Sedinta de urgenta la Ministerul de Interne MAI) dupa scandalul de amploare declansat dupa ce s-a aflat ca barbatul suspectat ca a agresat doi copii in Capitala este agent in cadrul Brigazii.

Marian Godina lanseaza un apel pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, caruia Carmen Dan i-a cerut demisia: Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!

Politistul Marian Godina a lansat marti, pe pagina sa de Facebook, un apel catre colegii sai, dar si catre toti cei care doresc sa-si arate sustinerea fata de seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, comisarul Radu Gavris, caruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut marti demisia, ca urmare a cazului politistului de la Rutiera acuzat de pedofilie. Godina afirma ca se doreste demiterea lui Gavris pentru ca si-a permis sa vorbeasca si ca decapitarea acestuia ar insemna decapitarea oricui isi permite sa iasa din rand. Sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu am inteles, sa traiti!. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul teama, mai ales teama de a vorbi, a facut apel Godina.

Identitatea politistului-PEDOFIL era cunoscuta de DUMINICA SEARA! Politia l-a dus la audieri ABIA LUNI (VIDEO)

Ies la iveala noi detalii in cazul politistului-pedofil. Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca se cunostea identitatea barbatului inca de duminica seara, dar.

Un fost coleg al politistului pedofil rupe tacerea: in 2015 a intrat peste o femeie in casa. Eugen Stan i-ar fi rupt lenjeria intima doamnei, s-a luat la bataie cu sotul, insa totul s-a musamalizat

Un fost coleg al politistului pedofil s-a hotarat sa rupa tacerea. Barbatul a povestit un incident din 2015, unde Eugen Stan ar fi fost implicat intr-un nou incident asemanator. I se spunea.

Reactia sotiei politistului pedofil: Nu stiam nimic, sunt distrusa si marcata de acest lucru

Sotia politistului pedofil a vorbit pentru prima data despre faptele socante facute de sotul ei.

Rasturnare de situatie in cazul politistului pedofil. Ce spune avocatul barbatului

Avocatul politistului pedofil a iesit in urma cu putin timp de la audieri pentru declaratii. Se pare ca barbatul si-a recunoscut faptele savarsite din 2012 si de anul acesta. Eugen Stan a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )