Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul Totul despre sex. Sarah Jessica Parker i-a raspuns unui fan care-a acuzat-o ca n-o place pe Kim Cattrall

Adevărul Adevărul,
Scandalul Totul despre sex. Sarah Jessica Parker i-a raspuns unui fan care-a acuzat-o ca n-o place pe Kim Cattrall

Stirea zilei este ca se intorc fetele din celebrul serial Totul despre sex! Fetele fiind, de fapt, femei trecute de prima tinerete, dar cu vieti la fel de interesante si agitate precum in anii de debut. continuă pe Adevărul

Ioana Nastase rupe tacerea. Totul despre conflictul cu Ilie Nastase si implicarea lui Nick Radoi

In scandalul dintre Ilie Nastase si Ioana Nastase apar noi informatii, de ultima ora. Scandalul, dupa primele informatii, ar fi inceput in urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Nastase a luat decizia de a parasi domiciliul conjugal, dar nu inainte de a apela la 112. Ioana Nastase l-ar fi reclamat pe .

Dan Negru a spus totul despre relatia cu Andreea Marin. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi

Dan Negru a raspuns la o intrebare care a fost des pe buzele romanilor. S-a iubit sau nu cu celebra Zana a surprizelor? Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi? Prezentatorul a fost mai transparent decat niciodata in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Dan Negru raspunde provocarii. S-a iubit sau nu .

Alina Puscau se marita! Totul despre nunta si barbatul care i-a furat inima

Alina Puscau se marita. Frumoasa romanca a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta de la PRO TV. Acolo, celebrul Catalin Maruta a reusit sa smulga de la ea o super veste. Modelul urmeaza sa se casatoreasca in cursul anului 2021, in America. Alina Puscau se marita in 2021 Vesti proaste pentru barbatii care tanjeau .

Valentina Pelinel a spus totul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familie

Valentina Pelinel a spus tot adevarul despre relatia cu Cristi Borcea. Ce se intampla, de fapt, in familia celor doi, cititi in articolul de mai jos. Valentina Pelinel, declaratii despre un nou mostenitor pentru Cristi Borcea. E un sentiment special, unic Valentina Pelinel a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Cristi Borcea, .

Sex And The City revine! Cati bani vor primi actritele!

O veste de zile mari pentru fanii Sex And The City. Serialul revine cu episoade nou noute, lucru confirmat de insasi Sarah Jessica Parker pe retelele de socializare. Afla cati bani vor primi actritele.

Sex and the City, povestea continua -Trailer VIDEO

O noua versiune a serialului Sex and the City va fi lansata de HBO Max, informatia publicata in urma cu aproape o luna fiind confirmata si de actrita Sarah Jessica Parker care a postat, duminica, pe contul sau de Instagram un trailer.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )