Libnet.ro
UNICEF

08:15

Scandalul Volkswagen: Toyota revine in fruntea topului mondial al constructorilor auto

Adevărul Adevărul,
Scandalul Volkswagen: Toyota revine in fruntea topului mondial al constructorilor auto

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp. a redobandit titlul de cel mai mare producator auto din lume la finele lunii septembrie, detronand rivalul german Volkswagen, care se confrunta cu scandalul manipularii emisiilor poluante, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Toyota Motor, din nou lider global la vanzari, dupa scandalul Volkswagen

Toyota Motor a detronat Volkswagen din fruntea topului celor mai mari producatori auto in functie de vanzari. Grupul auto german se pregateste pentru scaderea cererii pentru vehiculele sale din cauza extinderii scandalului emisiilor.

Scandalul Volkswagen: Merkel si directorul grupului german pleaca in China pe fondul crizei emisiilor

Directorul general al Volkswagen VW), Matthias Mueller, o va informa saptamina viitoare pe Angela Merkel in privinta investigatiei grupului referitoare la scandalul emisiilor, in timpul unei calatorii in China, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Scandalul Volkswagen ingheata proiectele oraselor auto

Primariile oraselor dependente de grupul Volkswagen suspenda proiectele de investitii, in conditiile in care veniturile fiscale la nivel national ar urma sa scada in urmatorii ani cu 3,4 miliarde de euro din cauza scandalului emisiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )