Libnet.ro
UNICEF

18:45

O scena-cheie din serialul Urzeala tronurilor nu se poate filma din cauza reprezentantilor unei biserici din Croatia

Adevărul Adevărul,
O scena-cheie din serialul Urzeala tronurilor nu se poate filma din cauza reprezentantilor unei biserici din Croatia

O scena-cheie din urmatorul sezon al serialului de succes Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, in care actrita Lena Headey, interpreta perosnajului Cersei Lannister, este protagonista unei scene nud, nu poate fi turnata din cauza impotrivirii reprezentantilor unei biserici din Croatia, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Serialul Urzeala tronurilor, boicotat de Biserica Ortodoxa din Croatia

O scena-cheie din urmatorul sezon al serialului de succes Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, in care actrita Lena Headey, interpreta perosnajului Cersei Lannister, este protagonista unei scene nud, nu poate fi turnata din cauza impotrivirii reprezentantilor unei biserici din Croatia, scrie Variety.

Serialul Urzeala tronurilor, mare pierzator la gala Emmy 2014

Serialul TV Urzeala tronurilor, care a avut 19 nominalizari la gala Primetime Emmy Awards 2014, nu a reusit sa castige niciun premiu.

Emmy 2014: Serialele Breaking Bad, True Detective si Urzeala tronurilor, printre marile favorite la Oscarurile televiziunii

Serialul TV Urzeala tronurilor, cu 19 nominalizari, alaturi de productiile Breaking Bad, True Detective si Orange is the new black, se numara printre marile favorite ale galei de decernare a premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii americane, decernate luni la Los Angeles.

Oleksandr Turcinov: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi solutionat doar pe cale diplomatica

Oleksandr Turcinov, presedintele Parlamentului ucrainean, a apreciat ca situatia din estul Ucrainei nu poate fi solutionata doar pe cale diplomatica, ci numai cu ajutorul armatei, relateaza agentia oficiala Ukrinform, citata de Mediafax .

Presedintele Parlamentului de la Kiev: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi solutionat doar pe cale diplomatica. Doar armata e in stare sa puna capat razboiului

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turcinov, a apreciat duminica ca situatia din estul Ucrainei nu poate fi solutionata doar pe cale diplomatica, ci numai cu ajutorul armatei, relateaza agentia oficiala Ukrinform, citata de Mediafax. Fara indoiala, sunt necesare negocieri si consultari, pentru a incerca sa gasim o solutie pasnica in acest conflict, insa, sincer vorbind, nu cred ca putem obtine rezultate urmand doar calea diplomatica, a declarat Turcinov, intr-un interviu pentru postul de televiziune ucrainean Kanal 5.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )