Libnet.ro
UNICEF

06:15

SCENARII. Ce autostrazi vom avea in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SCENARII. Ce autostrazi vom avea in Romania

Comisia Europeana si-a dat acceptul pentru Master Planul General de Transport dupa procesul de ajustare din perioada februarie-iulie 2015, in ultima intalnire fiind discutate si solutionate punctele metodologice referitoare la ierarhizarea. continuă pe Wall-Street Ro

CE a aprobat Master Planul: inca 600 de km de autostrazi pana in 2020

Comisia Europeana si-a dat acceptul pentru Master Planul General de Transport dupa procesul de ajustare din perioada februarie-iulie 2015, in ultima intalnire fiind discutate si solutionate punctele metodologice referitoare la ierarhizarea.

Studiouri de la Hollywood, acuzate de catre Comisia Europeana de incalcarea legilor antitrust

Comisia Europeana CE) a initiat, joi, o procedura judiciara antitrust impotriva a sase studiouri majore de la Hollywood si a furnizorului britanic de programe TV Sky UK, pe care le acuza ca au blocat ilegal.

Comisia Europeana cere Frantei sa recupereze 1,37 miliarde de euro de la EDF, care ar fi beneficiat de scutiri de taxe ilegale

Comisia Europeana CE) cere Guvernului francez sa recupereze 1,37 de miliarde de euro de la Electricite de France EDF), care ar fi beneficiat te scutiri de taxe ilegale, relateaza Business Spectator. Decizia vine.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

Master Planul General de Transport, aprobat de Comisia Europeana

Master Planul General de Transport, documentul strategic ce defineste si prioritizeaza investitiile in infrastructura Romaniei pentru urmatorii 15 ani, a fost acceptat in varianta finala de catre Comisia.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )