Libnet.ro
UNICEF

21:45

SCENARIU APOCALIPTIC despre BREXIT: ROMANII din Marea Britanie risca sa ramana fara HRANA

B1 B1,
SCENARIU APOCALIPTIC despre BREXIT: ROMANII din Marea Britanie risca sa ramana fara HRANA

O penurie de hrana, combustibil si medicamente se va instala la cateva saptamani dupa retragerea Regatului Unit din UE, daca cele doua parti nu incheie un acord comercial, avertizeaza functionari. continuă pe B1

Romanul care angajeaza doar conationali la brutaria sa din Marea Britanie: ce spune despre muncitorii britanici

Patronul roman al unei brutarii din Londra a sustinut ca evita sa angajeze britanici la brutaria sa pe motiv ca acestia nu muncesc la fel de mult precum angajatii romani.

Un romn a fost retinut n Marea Britanie, dupa ce Politia a gasit n portbagajul masinii, ntr-o valiza, un adolescent de 16 ani

Un roman in varsta de 20 de ani, Andrei Iancu, a fost retinut in portul Dover din Marea Britanie si acuzat de trafic de persoane, dupa ce politia a descoperit in portbagajul masinii sale, intr-o valiza, un adolescent de 16 ani, scrie News. ro citand The Guardian.

Un roman a fost retinut in Marea Britanie, dupa ce Politia a gasit in portbagajul masinii, intr-o valiza, un adolescent de 16 ani

Un roman in varsta de 20 de ani, Andrei Iancu, a fost retinut in portul Dover din Marea Britanie si acuzat de trafic de persoane, dupa ce Politia a descoperit in portbagajul masinii sale, intr-o valiza, un adolescent de 16 ani, scrie The Guardian.

Roman retinut in Marea Britanie dupa ce a fost prins cu un vietnamez in valiza

Un roman in varsta de 20 de ani, Andrei Iancu, a fost retinut in portul Dover din Marea Britanie si acuzat de trafic de persoane, dupa ce Politia a descoperit in portbagajul masinii sale, intr-o valiza, un adolescent de 16 ani, scrie The Guardian.

Marea Britanie: O romanca insarcinata a fost ucisa cu sange rece de concubin (VIDEO)

Caz socant in Marea Britanie. O romanca de 28 de ani, insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de concubinul ei, informeaza B1 TV. Barbatul fost arestat in aceasi zi in care a avut loc tragedia. Ioan.

A fost retinut in Marea Britanie, dupa ce autoritatile au facut cercetari in masina sa. E incredibil ce ascundea romanul intr-o valiza

Un tanar roman a fost arestat in Marea Britanie fiind acuzat de tentativa de trafic de persoane, dupa ce un baiat vietnamez a fost gasit intr-o valiza in portbagajul masinii sale. Valiza a fost.

Romanii din diaspora sunt obligati sa justifice orice suma peste 2.000 de euro trimisa in tara. in caz contrar, banii vor fi confiscati

Romanii din diaspora vor fi obligati sa justifice cu documente orice suma care depaseste 2. 000 de euro trimisa in tara. in caz contrar, se poate ajunge la confiscarea banilor si amenzi de pana la 150.

INCENDIAR! PSD si Dragnea pregatesc o lovitura TERIBILA pentru ROMANII din strainatate! Ce se va intampla cu banii care nu pot fi justificati

Senatorul PNL Florin Citu sustine Guvernul pregateste o lovitura teribila pentru romanii din strainatate. Potrivit demnitarului, cei care vor trimite bani in tara vor fi impozitati, daca nu pot justifica.

Andreea Esca, despre problemele prin care trece fiica ei: Este terifiata

Fiica Andreei Esca, Alexia, se pregateste intens pentru examenul maturitatii si pentru plecarea ei la o facultate din Marea Britanie. Prezentatoarea tv a explicat ca fiica sa este foarte stresata in aceasta.

Caz socant in Marea Britanie: Un roman a fost prins cu un vietnamez in valiza

Descoperire infioratoare a politiei din portul britanic Dover! Acestia au gasit in portbagajul unui roman de 20 de ani o valiza in care se afla un vietnamez de 16 ani, conform The Guardian. Valiza a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )