Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scenariu negru pentru Romania. Risca sa piarda jumatate dintre locuitori pana in 2100. Alte 16 state din Europa ar putea pati acelasi lucru. Va fi o lume noua

B1 B1,
Scenariu negru pentru Romania. Risca sa piarda jumatate dintre locuitori pana in 2100. Alte 16 state din Europa ar putea pati acelasi lucru. Va fi o lume noua

Mai multe state de pe continentul european, printre care si Romania, vor suferi o masiva de populare pana la finalul secolului XXI. Scenariul nefericit se aplica pentru 17 tari, informeaza Yahoo. continuă pe B1

Peste jumatate dintre pacientii bolnavi de Covid-19 dezvolta disfunctii cardiace - Studiu

Mai mult de jumatate dintre pacientii diagnosticati cu noul coronavirus au dezvoltat anomalii ale functiilor cardiace, releva un studiu efectuat la cererea Fundatiei Britanice pentru Boli Cardiace British Heart Foundation) si publicat in European Heart Journal, scrie Mediafax.

STUDIU DELOITTE: Mai mult de jumatate dintre consumatorii europeni intentioneaza sa amane cumpararea unui vehicul nou

Mai mult de jumatate dintre consumatorii europeni 52%) intentioneaza sa amane cumpararea unui vehicul nou si sustin ca il vor pastra pe cel actual mai mult decat era prevazut initial, in contextul pandemiei de COVID-19.

Alina Bica prefera sa faca inchisoare in Italia: in Romania exista un singur penitenciar pentru femei si mai mult de jumatate dintre detinute au fost condamnate pe baza investigatiilor efectuate de biroul meu (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, aflata in arest la domiciu in Italia, s-a declarat din nou nevinovata si a precizat ca sentinta pe care a primit-o se bazeaza pe o interpretare dubioasa a legii. in plus, ea.

6 luni de cand medicii au publicat harta care arata ca peste jumatate dintre localitatile din Romania nu au medic de familie sau au medici insuficienti: Autoritatile nu au luat nicio masura

Reprezentantii Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie, care au publicat, la inceputul anului, harta localitatilor fara medici de familie, afirma ca autoritatile nu au luat, in aceste 6 luni, nicio masura pentru a stimula medicina de familie si a face aceasta specialitate mai atractiva, iar situatia nu putea decat sa se inrautateasca.

Aproape jumatate dintre companii au fost tinta unui atac cibernetic

45 la suta dintre companiile din intreaga lume s-au confruntat, anul trecut, cu un atac cibernetic t.

ZIUA FRANTEI Investitiile straine - o sansa de modernizare pentru Romania

Interviu cu Tanase Stamule, Consilier pe probleme economice al Primului Ministru) Reporter: Ce oportunitati au investitorii straini sa isi dezvolte afaceri in tara noastra? Tanase Stamule: Prin dimensiunile pietei interne, proximitatea fata de alte piete-tinta, calificarea mainii de lucru in anumite sectoare sau calitatea de membru al UE si NATO, Romania este o destinatie relevanta pentru investitii straine.

Noi restrictii pentru Romania la intrarea in Ungaria. Carantina si controale medicale

Guvernul maghiara luat deciziasa treaca Romania in zona galbena de risc, in contextul pandemiei de coronavirus si a anuntatnoi restrictii la intrarea in tara pentru cetatenii care pr.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )