Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scene halucinante la Spitalul Suceava. Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga, lasata intr-o cutie de pantofi: S-a pus repede capacul, sa nu se infecteze

Adevărul Adevărul,
Scene halucinante la Spitalul Suceava. Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga, lasata intr-o cutie de pantofi: S-a pus repede capacul, sa nu se infecteze

Trei suceveni, intre care un fost politist, au declarat pentru Adevarul ca s-au vazut obligati sa plateasca atentii de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale apropiatilor de la morga Spitalului Suceava. continuă pe Adevărul

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Adevarul.ro: Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga spitalului din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi

Trei suceveni, intre care un fost politist, au declarat pentru Adevarul ca au platit atentii de 100 de lei ca sa ridice cadavrele rudelor de la morga Spitalului Suceava, dupa ce li s-a spus ca asa se face.

Reactia generalului Oprea dupa ce un pacient cu COVID-19 dus la Spitalul Suceava ar fi fost tinut opt ore in ambulanta: E inadmisibil de mult

Generalul Ionel Oprea, secretarul de stat din Ministerul Sanatatii care coordoneaza Spitalul Suceava, spune ca a demarat o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat ca un pacient cu COVID-19 ar fi stat opt ore in ambulanta in curtea spitalului. Asistenta de pe ambulanta a spus ca medicii n-ar fi vrut sa interneze bolnavul.

Nici Armata nu reuseste sa faca ordine in Spitalul Suceava. Un pacient cu COVID-19 a fost tinut opt ore in ambulanta fiindca medicii nu l-au internat

Un asistent-sef de la Spitalul Campulung Moldovenesc s-a infectat cu COVID-19 si, pentru ca se simtea rau, a sunat la 112 pentru a fi adus la Spitalul Suceava. S-a intamplat marti, 7 aprilie. Pana sa ajunga intr-o sectie unde sa primeasca tratament, bolnavul a fost tinut in ambulanta timp de opt ore, pentru ca niciun medic al spitalului nu l-a internat.

Secretarul de stat Ionel Oprea: Spitalul Suceava avea materiale de protectie, dar erau tinute degeaba in depozite

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Ionel Oprea, a declarat pentru Adevarul ca atunci cand a ajuns la Spitalul Suceava a constat ca unitatea medicala avea materiale de protectie, dar ca stateau in depozit si nu erau impartite cadrelor medicale. El a mai spus ca unele cadre medicale s-au plimbat prin spital stiind ca sunt infectate.

VIDEO Revolta cadrelor medicale internate la Spitalul Suceava. Daca nu ne-a omorat COVID-ul ne omoara sistemul

Cadrele medicale internate in sectia de Dermatologie a Spitalului Suceava au facut un scandal urias, marti, 7 aprilie. Asistentele si infirmierele infectate cu COVID-19 s-au revoltat pentru ca, sustin ele, se pot reinfecta de la pacientii noi adusi pe sectie.

Generalul Ionel Oprea anunta ca medicii indisciplinati de la Spitalul Suceava vor fi cercetati

Generalul Ionel Paul Oprea, coordonatorul militar al Spitalului Judetean Suceava, anunta ca ar putea cerceta disciplinar cadrele medicale din unitate si chiar le va face plangeri penale, pentru ca nu se supun dispozitiilor lui.

CORONAVIRUS. Medic militar aflat in prima linie la Spitalul Suceava: Aici e razboi si pierdem. Pregatiti-va sufleteste pentru decizii grele. intr-o terapie cu 30 de bolnavi de COVID-19 cu saturatie sub 60% si 10 ventilatoare...pe cine intubam?

Mihai Marginean, medic militar anestezist ajuns la Suceava, unde a fost lovit de realitatea crunta de acolo, povesteste clipele de cosmar prin care trec atat pacientii diagnosticati cu COVID-19, cat si cadrele m.

Dezvaluiri cutremuratoare din spitalul Suceava: Se purtau ca si cand coronavirus era o poveste inventata. Era haos!

Dezvaluiri dure de la Spitalul-focar din Suceava. Sefa de Sindicat a unitatii medicale, bolnave si ea de COVID-19 spune ca inca pe data de 10 martie si-a dat seama ca exista transmitere comunitara a virusului in spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )