Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scene socante in Capitala: Deranjat de zgomotul facut de un grup de copii, un barbat ar fi tras cu pistolul spre ei. Suspectul a fost retinut (VIDEO)

B1 B1,
Scene socante in Capitala: Deranjat de zgomotul facut de un grup de copii, un barbat ar fi tras cu pistolul spre ei. Suspectul a fost retinut (VIDEO)

Un barbat din Sectorul 5 al Capitalei a tras cu pistolul spre un grup de copii, care se jucau. Aparent, individul ar fi fost deranjat de zgomotul facut de acestia. Barbatul a fost prins de politisti, potrivit B1 TV. continuă pe B1

Un barbat a fost retinut dupa ce a tras cu pistolul, fiind deranjat de zgomotul facut de copii pe o strada din sectorul 5

Politistii au retinut, joi, un barbat de 35 de ani dupa ce acesta a tras cu un pistol, deranjat de zgomotul facut de copii pe o strada din sectorul 5.

Barbat retinut de politisti dupa ce a tras cu un pistol, deranjat de zgomotul facut de copii pe o strada din Sectorul 5

Politistii au retinut, joi, un barbat de 35 de ani dupa ce a tras cu un pistol, deranjat de zgomotul facut de copii pe strada in sectorul 5, a informat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Un barbat a tras cu pistolul deranjat de zgomotul copiilor care se jucau

Un barbat din Sectorul 5 din Bucuresti a tras cu un pistol spre un bloc unde se jucau mai multi copii pentru ca a fost deranjat de zgomotul facut de acestia, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )