Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani. Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani. Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, intr-o criza de gelozie (VIDEO)

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria . continuă pe Antena3

VIDEO - Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Scene socante in parcarea arenei din Giurgiu

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupameciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Desi este casatorita cu antrenorulLaurentiu Reghecampf, presa a speculat ca Anamaria .

Un barbat a fost evacuat de politisti din locuinta, dupa ce si-ar fi agresat concubina

Politistii din comuna Prundeni au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 51 de ani din comuna Scundu, dupa ce iubita l-a reclamat ca ar fi agresat-o fizic, au anuntat, miercuri,.

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )