Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se schimba legea! Mii de romani vor fi scutiti de la plata acestui impozit

Playtech Playtech,
Se schimba legea! Mii de romani vor fi scutiti de la plata acestui impozit

Se propune schimbarea legii de catre Camera Deputatilor, in cadrul adoptarii acestei legi, mii de romani vor beneficia de scutirea taxelor. Cum s-a ajuns la excluderea de plata a impozitelor? Se schimba legea! Marti, s-a adoptat propunerea legislativa pentru completarea Codului fiscal, care consta in scutirea de plata a impozitelor pentru veniturile salariale. Cei ce . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Toti soferii vor fi obligati sa faca asta. Cum se schimba legea

Soferii ar trebui sa respecte o obligatie deja existenta in Codul Rutier, dar care este des trecuta cu vederea de ei. Ce propunere legislativa este in dezbaterea senatorilor si ce ar trebui sa ia la cunostinta conducatorii auto? Cod Rutier 2020: toti soferii trebuie sa stie asta! Soferii ar putea sa respecte o obligatie existenta .

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )