Libnet.ro
UNICEF

22:45

SE SCHIMBA legea! Modificarea ii va AFECTA pe toti romanii care locuiesc la bloc

B1 B1,
SE SCHIMBA legea! Modificarea ii va AFECTA pe toti romanii care locuiesc la bloc

Romanii de la bloc trebuie sa stie ca, un proiect de lege a fost depus la Senat si se refera la o modificare legislativa ce reglementeaza modul in care proprietarii vor fi taxati pentru intretinerea. continuă pe B1

Toti romanii care vor Dacia Spring electrica trebuie sa stie asta. Informatia vitala pentru soferi

Pentru toti romanii care vor sa iti achizitioneze urmatoarea Dacia, lansata in 2021, este necesar sa aiba in vedere mai multe probleme, nu doar pretul ei. Modelul Spring, se pare ca avea succes, doar din informatiile dezvaluite pana acum. Toti romanii care vor Dacia Spring electrica trebuie sa stie asta in cazul in care astepti .

Vestea despre toti cei care stau la bloc. Suntem pe ultimul loc cand vine vorba despre asta

Conform datelor publicate de Eurostat, Romania este campioana europeana a supraaglomerarii locuintelor in care locuiesc cetatenii proprii. Suntem situati la acest indicator pentru calitatea vietii, peste Bulgaria 44%), Letonia 42%) si Croatia 41%), cu un procentaj de 47% calculat pe cele mai recente datele disponibile 2018). Vestea despre toti cei care stau la bloc Ca .

Digi RCS RDS, anunt important pentru toti romanii. Ce primesti daca te abonezi acum

Digi RCS RDS a facut un anunt important pentru toti romanii. Ce primesti daca alegi sa te abonezi la acest operator de servicii de telecomunicatii? Digi RCS RDS, anunt important pentru toti romanii Digi RCS RDS vine in inaintarea viitorilor utilizatori cu o oferta de nerefuzat, caci le ofera multe beneficii la abonare: comanzi 247 .

Toti romanii cu card de credit trebuie sa stie asta. Ce a anuntat acum BNR

Banca Nationala a Romaniei, anunt important pentru toti romanii cu card. Daca, la inceput, oamenii erau reticenti in a folosi cardul, acum, tot mai multi romani il folosesc pentru cele mai simple tranzactii, de la cumpararea unui covrig in statia de metrou, la cumpararea unui frigider sau apartament. Cate carduri are Romania pe cap de .

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )