Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare MAJORA la Codul Rutier: Toti soferii romani, direct AFECTATI. De azi, AMENZILE...

B1 B1,
Schimbare MAJORA la Codul Rutier: Toti soferii romani, direct AFECTATI. De azi, AMENZILE...

Noua modificare a Codului Rutier. Amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de actul normativ, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii procesului-verbal, in lo. continuă pe B1

Dacia da o lovitura uriasa cu noul model: Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Renault a prezentat la Moscova, in cadrul Salonului Auto MIAS, cel mai nou automobil dezvoltat pe platforma Logan/Duster, Renault Arkana. SUV-ul s-a inspirat din designul lui BMW X6 si va fi vandut pentru inceput .

VESTE SOC pentru soferii romani: Noua modificare din CODUL RUTIER te baga direct la iNCHISOARE daca faci asta...

O noua initiativa legislativa a propus schimbari radicale in Codul Rutier. Sunt vizate in special persoanele agresive fizic sau verbal in trafic care pot fi sanctionate drastic. Potrivit proiectului legislati.

Bomba din codul rutier a EXPLODAT: Ai dovada asigurarii RCA? Ei bine, de acum...

O noua regula a aparut in Codul Rutier 2018,iar decizia este definitiva. Conform autoritatilor, soferii nu mai sunt obligati sa arate aceste documente Politiei Rutiere, sustine.

Bomba ascunsa in noul Cod rutier: Toti pietonii risca amenzi intre 290 si 435 de lei! Si tu sigur ai facut asta macar o data...

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

Ce se intampla cu toate masinile DACIA din ROMANIA: Tocmai a fost facut anuntul pentru toti SOFERII...(FOTO)

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de productie , Fabrica Dacia din Pitesti a organiozat o expozitie cu cele mai vechi modele dedicata in special nostalgicilor. Soferii au avut astfel ocazia sa vada piesa de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )