Libnet.ro
UNICEF

13:15

Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat sefii de la PRO TV

Playtech Playtech,
Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat sefii de la PRO TV

Filmarile serialului Vlad au fost reluate dupa o pauza de mai bine de doua luni. Filmarile au fost stopate din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, intoarcerea pe platourile de filmare a venit alaturi de o sumedenie de reguli, ba chiar si cu modificari semnificative de scenariu. Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat . continuă pe Playtech

in ce conditii se filmeaza acum serialul Vlad

Dupa o lunga perioada in care filmarile pentru majoritatea productiilor tv au fost suspendate in contextul pandemiei, viata revine incet-incet la un nou normal. Afla in ce conditii se filmeaza acum serialul Vlad! .

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

inmatriculare 2020. Schimbare majora la taxele pentru permis si inmatriculare in Romania

Taxele pentru permis si inmatriculare auto in Romania vor putea fi platite online, potrivit unei hotarari de guvern adoptata vineri. Taxele vor putea fi platite pe un site special pus la dispozitie de autoritati. inmatriculare 2020. Cum se vor plati taxele pentru permis si inmatriculare in Romania Cei care vor da de permis sau care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )