Libnet.ro
UNICEF

09:15

Schimbare majora la varful CFR Calatori. Director general al companiei a fost schimbat

Antena3 Antena3,
Schimbare majora la varful CFR Calatori. Director general al companiei a fost schimbat

Leon Barbulescu a fost numit director general al CFR Calatori, in locul lui Iosif Szentes, au declarat surse din domeniul feroviar. Leon Barbulescu a ocupat functia de director Revizii la CFR Calatori, conform si. continuă pe Antena3

Nou sef la CFR Calatori

Iosif Szentes pleaca de la sefia CFR Calatori, luandu-i locul Leon Barbulescu, care a fost numit director general al companiei, au declarat, pentru Agerpres, surse din domeniul feroviar.

CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes -*- CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes

CFR Calatori a anuntat faptul ca Leon Barbulescu este noul director al companiei, pentru urmatoarele patru luni, conform unei decizii a consiliului de administratie. In ultimii trei ani CFR Calatori a fost condusa de Iosif Szentes.

Leon Barbulescu este noul Director General al CFR Calatori

Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat, astazi, pe Leon Barbulescu Director General al companiei, pentru o perioada de patru luni, se arata intr-un comunicat al companiei, dat publicitatii.

CFR Calatori are un nou director general. Leon Barbulescu il inlocuieste pe Iosif Szentes

CFR Calatori a anuntat faptul ca Leon Barbulescu este noul director al companiei, pentru urmatoarele patru luni, conform unei decizii a consiliului de administratie. In ultimii trei ani CFR Calatori a fost condusa de Iosif Szentes.

CFR Calatori are un nou director general

Consiliul de Administratie al CFR Calatori l-a desemnat, miercuri, pe Leon Barbulescu in functia de .

Iosif Szentes, inlocuit de la conducerea CFR Calatori

Iosif Szentes a fost inlocuit din functia de director general CFR Calatori cu Leon Barbulescu, informeaza Agerpres. Mandatul lui urma sa expire pe 22 martie. Leon Barbulescu a ocupat functia de director.

Jovan Radosavljevic, noul Director General al Coca-Cola HBC Romania

Coca-Cola HBC anunta numirea lui Jovan Radosavljevic in functia de Director General al Coca-Cola HBC Romania, incepand cu 1 mai 2018. in prezent, el conduce operatiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture intre Coca-Cola HBC and Heineken, in FYROM, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Jovan Radosavljevic a fost numit director general al Coca-Cola HBC Romania

Jovan Radosavljevic a fost numit noul director general al Coca-Cola HBC Romania, functie pe care o va ocupa incepand cu 1 mai 2018. In prezent, el conduce operatiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture intre Coca-Cola HBC Heineken, in FYROM.

Trenuri anulate din cauza vremii. Anuntul celor de la CFR Calatori

Trenurile InterRegio, care circula intre Bucuresti Nord-Constanta, raman anulate miercuri din cauza vremii. Potrivit CFR Calatori, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588.

CFR Calatori: mai multe trenuri raman anulate in sudul tarii din cauza vremii nefavorabile

CFR Calatori mentine si marti decizia de anulare a unor trenuri din cauza vremii, astfel ca 11 garnituri de pe ruta Bucuresti Constanta si retur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )