Libnet.ro
UNICEF

15:15

Schimbare de plan: de la ce ora va evolua astazi Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Schimbare de plan: de la ce ora va evolua astazi Simona Halep

Simona Halep va juca azi in finala demonstrativului de la Hua Hin contra Karolinei Pliskova, pe care o conduce cu 5-1 la meciuri directe. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep revine azi pe teren! Ce a facut jucatoarea noastra in aceasta dimineata la cererea organizatorilor turneului din Thailanda

Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis si va juca azi, de la ora 13. 00, in compania britanicei Johanna Konta.

Thailandezii au pus-o la treaba pe Simona Halep. Ce a gatit jucatoarea din Romania la cererea gazdelor din Hua Hin

Simona Halep se afla in Thailanda, unde maine va lua startul la turneul demonstrativ de la Hua Hin, urmand a juca de la ora 13. 00 impotriva britanicei Johanna Konta.

FOTO Cum a fost primita Simona Halep in Thailanda, acolo unde va juca un turneu demonstrativ

Simona Halep a ajuns in Thailanda, acolo unde va juca in zilele de 23 si 24 decembrie un turneu demonstrativ, la care mai participa Johanna Konta, Jelena Ostapenko si Karolina Pliskova.

S-a terminat vacanta. Simona Halep a plecat spre Thailanda, unde va juca in ajunul Craciunului

Simona Halep a plecat ieri seara spre Thailanda, acolo unde va participa la un turneu demonstrativ pe 23 si 24 decembrie.

De ce a ales Simona Halep sa mearga de Craciun in Thailanda: doua meciuri tari, plaja si beneficii financiare consistente

Simona Halep incepe pregatirea noului sezon cu turneul demonstrativ de la Hua Hin. Va juca primul meci sambata impotriva britanicei Johannei Konta.

De ce este Simona Halep favorita certa in fata Karolinei Pliskova, adversara de azi din finala turneului de la Hua Hin

Simona Halep va da piept azi, de la ora 13. 00, cu cehoaica Karolina Pliskova, in finala turneului demonstrativ de la Hua Hin Thailanda).

LIVE Simona Halep - Karolina Pliskova (13:00)

Simona Halep disputa, duminica dupa ora 13:00 live text in aceasta pagina, finala turneului demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda, impotriva Karolinei Pliskova din Cehia.

LIVE Simona Halep - Karolina Pliskova

Simona Halep disputa, duminica dupa ora 13:00 live text in aceasta pagina, finala turneului demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda, impotriva Karolinei Pliskova din Cehia.

Simona Halep castiga turneul demonstrativ de la Hua Hin

Simona Halep a disputat, duminica dupa ora 13:00, finala turneului demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda, impotriva Karolinei Pliskova din Cehia.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta

Urmariti live text in aceasta pagina de la ora 13:00 meciul pe care Simona Halep il disputa cu britanica Johanna Konta in turneul demonstrativ de la Hua Hin, Thailanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )