Libnet.ro
UNICEF

10:00

Schimbare pe podium in Turul Frantei dupa prima etapa din Alpi

Online Sport Online Sport,
Schimbare pe podium in Turul Frantei dupa prima etapa din Alpi

Etapa a 17-a din Turul Frantei, cu treceri peste trei catarari monstruoase printre care si temuta Galibier, a fost castigata de slovenul Primoz Roglic dupa un atac solitar in urcare. continuă pe Online Sport

Debut ratat pentru Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj. Cum arata clasamentul dupa prima etapa a Ligii 1 (FOTO)

Dan Petrescu a debutat pe banca celor de la CFR Cluj duminica seara intr-o deplasare pe terenul celor de la FC Botosani. Din pacate pentru tehnician, echipa sa nu a reusit decat un egal, 1-1.

Nicolae Dica rasufla usurat dupa victoria din prima etapa

Steaua s-a impus in extremis, la limita, cu 2-1, in fata celor de la FC Voluntari in prima etapa din Liga 1, iar Nicolae Dica s-a declarat bucuros pentru obtinerea celor trei puncte.

Lovitura dura pentru Hagi si Viitorul. Un titular s-a rupt in prima etapa

Victoria categorica obtinuta luni seara cu Gaz Metan in prima etapa din Liga 1 Betano, scor 3-0, a fost umbrita pentru cei de la Viitorul de accidentarea suferita de fundasul Carlo Casap.

Australianul Michael Matthews castiga etapa a 16-a din Turul Frantei

Turul Frantei s-a reluat marti dupa a doua si ultima zi de pauza cu o etapa de tranzitie intre Masivul Central si Alpi in lungime de 165 de kilometri.

Turul Frantei: Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) a castigat etapa a 17-a/ Chris Froome si-a marit avansul fata de urmaritori

Miercuri, Turul Frantei a avut parte de o etapa regina, care a trecut printre altele prin catarari importante precum Col de la Croix de Fer, Col du Telegraphe sau Col du Galibier. Invingator a fost Primoz Roglic LottoNL-Jumbo), cel care a trecut linia de sosire la peste cinci ore de la start. Runda a avut loc intre La Mure si Serre Chevalier, pe o distanta totala de 183 de kilometri. Marele perdant al zilei a fost Fabio Aru Astana), cel care a pierdut secunde pretioase si care a cazut de pe doi pana pe patru in clasamentul general. Tricou galben se mentine Chris Froome Sky), britanicul marindu-si avansul fata de urmaritori. Se actualizeaza.

N-AI MAI VAZUT ASA CEVA: Cum arata gambele unui CICLIST de la Turul Frantei!!

Arse de soare, incordate, cu venele pulsande. Imaginea gambelor unuia din concurentii la Turul Frantei, ajuns la cea de-a 16-a etapa, a impresionat lumea intreaga. Este vorba de polonezul Pawel.

Cum arata picioarele unui sportiv din Turul Frantei. Poza care a starnit controverse pe internet - FOTO

Un ciclist de la Turul Frantei a postat pe contul de Instagram o poza cu picioarele sale bine lucrate si vascularizate, insa a starnit si reactii negative. Polonezul Pawel Poljanski a demonstrat.

VIDEO Turul Frantei: Australianul Michael Matthews a castigat etapa a 16-a; Chris Froome ramane lider

Ciclistul australian al echipei Sunweb, Michael Matthews, a castigat, marti, etapa a 16-a a Turului Frantei, disputata intre localitatile Le Puy-en-Velay si Romans-sur-Isere, pe distanta a 165 de kilometri, informeaza L'Equipe.

VIDEO Turul Frantei: Olandezul Bauke Mollema a castigat etapa a 15-a; Christopher Froome se mentine tricou galben

Ciclistul olandez al echipei Trek - Segafredo, Bauke Mollema, a castigat din evadare, duminica, etapa a 15-a a Turului Frantei, desfasurata intre localitatile Laissac-Severac-l'Eglise si Le Puy-en-Velay, pe distanta de 189,5 kilometri.

Prima etapa, prima demisie in Liga I. Dan Alexa a plecat de la Chiajna, urmand a fi inlocuit cu un fost antrenor de la Poli Iasi

Dan Alexa a demisionat din functia de antrenor al Concordiei Chiajna, dupa un conflict cu primarul Mircea Minea, pe care l-a acuzat ca s-ar fi implicat in problemele de ordin tehnic ale echipei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )