Libnet.ro
UNICEF

22:30

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Antena3 Antena3,
Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta. continuă pe Antena3

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca REFUZA sa mai coopereze cu anchetatorii

Audieri de amploare, marti, in dosarul Caracal. Au fost anuntate oficial si primele invinuiri. Este vorba despre procurorul care a asteptat pana la ora 6 dimineata pentru a descinde in casa lui Gheorghe Dinca.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. I se arata fotografii cu Luiza si nu o recunoaste! Fata din descrierile lui e alta

Audierile in cazul de la Caracal continua. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Gheorghe Dinca si-a schimbat complet.

Secretul nespus din cazul Caracal. Adevarul despre fiul lui Gheorghe Dinca

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dinca, ar fi fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare pe tanar a fost chiar tatal sau, acuzat in prezent ca a.

CAZUL CARACAL. Elena Dinca, acuzata ca l-a sprijinit pe sotul sau. in casa acestora ar fi avut loc trafic de carne vie (VIDEO)

Elena Dinca, sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Cererea a fost depusa de familia Alexandrei Macesanu, dupa ce in dosarul crimelor de la Caracal au fost depuse mai multe marturii,.

Descoperire uluitoare in cazul Caracal. Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul?

UPDATE -Votul a fost oprit. La intrebarea Credeti ca Gheorghe Dinca spune adevarul? telespectatorii Antena 3 au raspuns: Razvan Dumitrescu a propus, vineri, la Subiectiv fata in.

Ipoteza socanta in cazul Caracal. O femeie sustine ca a fost sechestra si violata de Gheorghe Dinca: Fetele nu sunt moarte. Sigur sunt inchise undeva!

O femeie a povestit la Antena 1 ca, atunci cand avea 19 ani, a fost amenintata, sechestra si violata de Gheorghe Dinca si de oamenii lui. A ascuns totul pana acum cateva saptamani, cand si-a facut cu.

Cine este omul desemnat sa-l despice psihologic pe Gheorghe Dinca: Cei mai prolifici criminali sunt oameni pe langa care trecem frecvent pe strada

Dorin Dumitran 43 de ani), psiholog criminalist in cadrul Serviciului de Analiza Comportamentala al Politiei Romane, este omul desemnat sa-l psihanalizeze pe Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal.

Scandal intre avocati dupa audierea lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Melencu spune ca acesta nu coopereaza cu politistii

Avocatul familiei Melencu sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, nu coopereaza cu anchetatorii, asa cum a lasat sa se inteleaga si ca polistii isi iau indicii doar din scaparile acestuia. Pe de alta parte, aparatorul lui Dinca sustine ca avocatul familiei Melencu cauta doar scandal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )