Libnet.ro
UNICEF

23:45

Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu. Mama adolescentei a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat

Antena3 Antena3,
Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu. Mama adolescentei a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat

Schimbare de strategie a familiei Luizei Melencu, tanara disparuta in aprilie, dupa ce a fost luata la ocazie in Caracal. Mama acesteia a venit la sediul DIICOT cu un nou avocat. Celor doua le-a fost. continuă pe Antena3

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

Decizia luata de mama Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca in imaginile prezentate de Cumpanasu nu e fiica ei

Recent, in spatiul public, din cauza lui Alexandru Cumpanasu, a aparut un filmulet, facut la comanda lui Viorel Catarama, in care se afla o fata care seamana cu Luiza Melencu. Ulterior, s-a descoperit ca tanara, filmata in Italia, nu este cea cautata, lucru confirmat de specialisti, din spusele lui Catarama. Decizia luata de mama Luizei .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal: Mama Luizei Melencu si-a luat un nou avocat. Despre cine este vorba

Mama Luizei Melencu, una din fetele disparute la Caracal, si-a luat un nou avocat. Pana acum, Monica Melencu, a fost reprezentata de Tonel Pop, insa a decis sa angajeze un nou aparator. Este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )