Libnet.ro
UNICEF

20:30

Schimbare totala in viata lui Stefan Banica jr: Anuntul soc facut de Lavinia Parva... (FOTO)

B1 B1,
Schimbare totala in viata lui Stefan Banica jr: Anuntul soc facut de Lavinia Parva... (FOTO)

Cantareata Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica jr, si-a socat fanii cu niste schimbari radicale de look. Desi toata lumea o cunoaste pentru parul sau brunet, artista a demonstrat ca este dispusa. continuă pe B1

Rasturnare de situatie! E teribil, acum s-a aflat: Ce s-a intamplat la nunta lui Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. a avut o viata amoroasa tumultuoasa, ceea ce l-a determinat pe Cristian Brancu sa faca o retrospectiva a momentelor fierbinti din viata cantaretului. Cunoscutul moderator de.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la telefonul mobil: Adevarul despre gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr...

S-o facem lata, dar controlat pare a fi devizul lui Stefan Banica jr, care si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnal la telefoane si, prin urmare, n-au putut sifona.

Rasturnare de situatie! Da, e adevarat: Cum s-a reinnodat legatura dintre Stefan Banica Jr. si Zana surprizelor!

Unele lucruri nu se uita asa de usor precum ar parea la prima vedere. Stefan Banica Jr. desi s-a despartit de cativa ani buni de Regina surprizelor, adica de Andreea Marin, iata ca mai sunt unele.

Mihai Bendeac va deveni TATA: Ce spune Stefan Banica Jr despre acest eveniment!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, anuntand ca isi doreste sa devina tata! Auditiile X Factor au fost un bun prilej pentru ca actorul sa isi dea seama cat isi doreste sa faca acest.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )