Libnet.ro
UNICEF

18:00

Schimbarea din Codul Rutier care i-a revoltat pe romani. Cum pot ramane fara permis soferii in varsta

Playtech Playtech,
Schimbarea din Codul Rutier care i-a revoltat pe romani. Cum pot ramane fara permis soferii in varsta

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Regulile la scoala de soferi se schimba, conform noului Cod Rutier 2020, pentru viitori . continuă pe Playtech

Codul rutier 2020. S-a schimbat legea chiar noaptea trecuta. Cine sunt cei vizati

In sedinta de ieri a Guvernului, s-au dat , nu mai putin, de 24 de Ordonante de Urgenta si 31 de Hotarari de Guvern, printre acestea si una legata de Codul Rutier pe anul 2020. Codul rutier 2020. S-a schimbat legea chiar noaptea trecuta Este vorba de Hotararea de Guvern privind stabilirea unor masuri pentru .

Ce face Carmen Trandafir de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Care este relatia ei cu Emil Gradinescu

Carmen Trandafir a implinit 45 de ani, arata spectaculos si are o viata asa cum a visat. Iata cum arata viata ei de cand a ales sa puna familia pe primul plan! Artista a povestit in detaliu cum decurge o zi din micul ei univers si care este relatia cu tatal copilului sau, Elin Gradinescu.

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

HOROSCOP. Femeile din zodiac pe care barbatii le parasesc si le regreta toata viata

HOROSCOP Ele sunt femeile din zodiac pentru care barbatii ajung intotdeauna sa regrete amarnic faptul ca au rupt relatia cu ele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )