Libnet.ro
UNICEF

14:30

Schimbarea din Codul Rutier, care le permite soferilor ramasi fara permis sa conduca in continuare, adoptata

Playtech Playtech,
Schimbarea din Codul Rutier, care le permite soferilor ramasi fara permis sa conduca in continuare, adoptata

Schimbare de proportii in Codul Rutier! Este vorba despre ceva care le permite soferilor care raman fara permis sa pot conduce in continuare. in acest context, conducatorii auto care sunt opriti in trafic pentru a fi sanctionati cu suspendarea permisului, nu vor mai avea nicio grija. Ce arata noua lege adoptata de curand? Cod Rutier . continuă pe Playtech

ALERTA: S-a schimbat Codul Rutier! Pentru ce poti sa iei amenda de 1160 de lei

Se anunta noi modificari in Codul Rutier, care ii vor viza direct pe cei care conduc cu diferite dispozitive audio-foto-video in mana, inclusiv telefoane mobile. Ca de obicei, sanctiunile se inaspresc pentru.

Anunt important al Politiei: Atentie! S-a modificat Codul Rutier

Anunt important al Politiei. S-A MODIFICAT CODUL RUTIER! incepand cu data de 12 octombrie 2019 vor intra in vigoare noile reglementari prin care va fi interzisa tinerea in mana sau folosirea cu.

Politia Romana: S-a SCHIMBAT Codul Rutier. incepand din 12 octombrie, noi reglementari. Sanctiunea, pana la 1.200 de lei si 4 puncte de penalizare

Atentie, soferi! Politia Romana anunta ca s-a modificat Codul Rutier. incepand cu data de 12 octombrie 2019 vor intra in vigoare noile reglementari prin care va fi interzisa tinerea in mana sau.

Schimbarea din Google Maps: o sa ai functia prin care esti anonim

In urma cu cateva luni, Google a promis ca introduce in Maps o functionalitate prin care sa nu mai fii la fel de monitorizat. Asta dupa ce mai toate produsele sale au un mod similar. Acum a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )