Libnet.ro
UNICEF

14:45

Schimbarea din Parlamentul European care afecteaza statele din UE. Ce decizii se vor lua la nivel inalt

Antena3 Antena3,
Schimbarea din Parlamentul European care afecteaza statele din UE. Ce decizii se vor lua la nivel inalt

Ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat marti, in avionul care-l aducea dintr-un turneu in Asia, ca doreste o extindere a atributiilor comisarului european pentru afaceri economice si monetare. continuă pe Antena3

UE va lansa un portal on-line multilingv pentru IMM-uri

Comisia de Industrie, Cercetare and si Energie din Parlamentul European a adoptat saptamana trecuta proiectul de lansare a unui portal online multilingv adresat IMM-urilor, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Weber: ALDE sustine ideea MCV pentru toate statele UE, vom face presiuni asupra CE.

Europarlamentarul PNL Renate Weber a declarat, miercuri, ca grupul ALDE va face presiuni asupra CE si a comisarului Viviane Reding pentru a fi instituit un mecanism de cooperare si verificare pe justitie pentru toate statele UE, ea acuzand un dublu limbaj al oficialului UE, transmite Mediafax. Asemenea mecanisme MCV, n. r. ) ar trebui sa se aplice in fiecare tara, pentru ca nu este firesc sa singuralizam o tara sau doua, asa cum este situatia astazi. ) In ceea ce priveste chestiunea .

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )