Libnet.ro
UNICEF

07:00

Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Playtech Playtech,
Schimbari in anul scolar 2020-2021. Toti elevii din Romania trebuie sa afle anuntul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca trecerea la scoala online ar putea face ca tezele sa dispara in anul scolar 2020-2021. Scoala, altfel decat o stiam. Schimbarile anuntate de ministrul Educatiei: Tezele ar putea disparea in anul scolar 2020-2021 Ministrul Monica Anisie a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Viitor cu Clasa de la Pro . continuă pe Playtech

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

EXCLUSIV Mega-vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Cate sute mii de euro datoreaza pentru afacerea cu apa minerala

Mare vedeta din Romania, ingropata in datorii de pandemie. Afacerea Niculinei Stoican nu are succesul la care se astepta, insa artista face eforturi considerabile pentru a o tine pe linia de plutire. Mai ales ca pandemia pune bete in roate multor afaceri din Romania. Afacerea Niculinei Stoican, ingropata in datorii in urma cu mai bine .

Cele mai spectaculoase drumuri din Romania. 3 trasee de facut macar o data in viata

Turismul in Romania s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul timp. Datorita peisajelor de nedescris, tara noastra a devenit din ce in ce mai cautata de straini. Este foarte apreciata si de romanii nostri. De la litoralul romanesc cu atractii la tot pasul pana la muntii ce ascund trasee frumoase cu peisaje .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Ministerului Economiei lanseaza Ruta Cultural Turistica a Bisericilor de Lemn din Romania

In acest moment, 49 de Rute Cultural Turistice din Romania beneficiaza de recunoasterea Ministerului.

Ministerului Economiei anunta lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a anuntat azi lansarea oficiala a Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania, care cuprinde peste 160 de lacasuri de cult din judetele Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Suceava, Neamt si Mehedinti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )