Libnet.ro
UNICEF

17:45

Schimbari in conducerea Toshiba, in urma unui scandal contabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schimbari in conducerea Toshiba, in urma unui scandal contabil

Compania nipona Toshiba Corp. isi va reorganiza conducerea, iar 8 din cei 16 membri ai board-ului sau vor demisiona, in urma unui scandal contabil, care a scos la iveala faptul ca producatorul industrial si-a supraestimat profitul operational in perioada 2008-2014. continuă pe Ziarul Bursa

Doi barbati au murit, iar altul a ajuns la spital in stare grava, in urma unui accident de munca produs pe o platforma industriala din judetul Buzau

Doi barbati au murit iar altul a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident de munca produs pe platforma industriala de la Frasinu, din judetul Buzau, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs in.

FOTO Un grefier din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in stare grava, in urma unui accident violent

Cinci persoane au ajuns la spital, duminica dimineata in urma unui grav accident de circulatie produs pe DN 24, in apropierea punctului de control de la Crasna Vaslui). Soferul din vina caruia s-a produs accidentul de circulatie este grefier la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, iar primele concluzii ale politistilor sunt ca acesta circula cu viteza.

Scandal sfarsit la spital pentru trei barbati care s-au luat la bataie de la un telefon

Trei barbati au ajuns la spital, luni seara, in urma unui scandal izbucnit intre mai multe persoane, in orasul Deta, din judetul Timis, dupa ce cetateni de etnie roma au incercat sa ii vanda un telefon.

Lionel Messi, in centrul unui scandal, dupa ce l-a vizitat pe presedintelui Gabonului, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa: Fotbalistul ar fi primit 3,5 milioane de euro pentru deplasare

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a provocat un imens scandal dupa ce i-a facut o vizita presedintelui Gabonului, Ali Bongo, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa. Vizita este cu atat mai.

Cel putin opt soldati afgani au fost ucis in urma unui atac efectuat din greseala de fortele NATO

Fortele NATO au efectuat din greseala, luni, o lovitura aeriana intr-un avanpost al soldatilor afgani aliati, cel putin opt militari fiind ucisi in urma atacului, informeaza Reuters. Informatia privind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )