Libnet.ro
UNICEF

20:15

Schimbari majore in conducerea Deutsche Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schimbari majore in conducerea Deutsche Bank

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a anuntat un program amplu de restructurare, care presupune reorganizarea diviziilor si a modului de conducere. continuă pe Ziarul Bursa

Deutsche Bank a platit din greseala 6 mld. dolari unui fond de hedging din SUA

Divizia de schimb valutar a Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, a platit din greseala unui fond de hedging din SUA circa 6 miliarde de dolari, in luna iunie, banii fiind recuperati o zi mai tarziu, a declarat o persoana apropiata situatiei,.

Deutsche Bank a platit din greseala 6 miliarde de dolari unui fond de hedging din SUA

Divizia de schimb valutar a Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, a platit din greseala unui fond de hedging din SUA circa 6 miliarde de dolari, in luna iunie, banii fiind recuperati o zi mai tarziu, a declarat o persoana apropiata situatiei, informeaza Bloomberg.

Deutsche Bank a anuntat un program complex de restructurare

Cea mai mare banca din Europa, Deutsche Bank, a anuntat un program complex de restructurare care va reorganiza activitatea diviziilor si modul de conducere, informeaza DPA.

Deutsche Bank, anchetata daca a spalat bani pentru apropiati ai lui Putin

Departamentul de Justitie al SUA investigheaza Deutsche Bank pe suspiciuni banca ajutat bogati oameni de afaceri rusi apropiati presedintelui Vladimiar Putin primi banii lor din Moscova.

Prietenia ruso-germana: Deutsche Bank a spalat bani pentru doi oligarhi apropiati lui Vladimir Putin

Mai multi apropiati ai presedintelui rus Vladimir Putin ar fi beneficat de tranzactii ale Deutsche Bank investigate de procuratura americana, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Apropiati ai lui Putin ar fi beneficiat de tranzactii ale Deutsche Bank investigate in SUA

Mai multi apropiati ai presedintelui rus Vladimir Putin ar fi beneficat de tranzactii ale Deutsche Bank investigate de procuratura americana, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

BNR nu a primit datele celor nominalizati pentru conducerea CEC Bank

Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a primit, inca, documentatia necesara pentru ca sa poata analiza si sa dea avizul persoanelor nominalizate pentru noua conducere a CEC Bank, ne-a spus, vineri, Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din Banca Centrala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )