Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schimbari organizationale pentru sediul din Romania

ESky Group, compania care detine eSky Travel Search pe piata din Romania, anunta decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-si continua cariera profesionala alaturi de o alta companie, dupa aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din Romania va fi supervizata mai departe de catre Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua si statutul de reprezentant legal al companiei, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat marti ca se retrage de la lucrarile Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, sustinand ca scopul pe care si l-au propus reprezentantii autoritatii legislative nu pare a fi legat de.

Legea care prescrie conflictul de interese a fost adoptata: Este o zi istorica pentru primarii din Romania

Deputatii au adoptat proiectul de lege prin care primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de Consilii Judetene, plus consilierii locali si judeteni vor avea voie sa aiba afaceri in mediul.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

Tudorel Toader reactioneaza: A nu se intelege ca legea din Romania o scrie GRECO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca recomandarile Grupului Statelor impotriva Coruptiei din cadrul Consiliului Europei GRECO) nu sunt obligatorii si ca nu trebuie sa se inteleaga ca GRECO scrie legea din Romania, ci.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

SCHIMBARI radicale pentru TOTI SOFERII! Ce se va intampla cu masinile romanilor! PRESEDINTELE a DECIS

Printre decretele semnate de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se numara si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cartii de id.

Ministerul de Finante anunta SCHIMBARI RADICALE pentru CONTRIBUABILI! Ce se va intampla cu FORMULARUL UNIC

Persoanele care realizeaza venituri din activitati economice sau alte categorii de venituri pot declara online, incepand de miercuri, aceste castiguri prin intermediul formularului electronic inteligent al.

Business report: La un pas de recesiune. Care sunt semnele; Avem cumparator pentru gazele din Marea Neagra, dar ne pierdem rabdarea cu Legea Offshore; Romania investitiilor, in context european: Pe podiumul scaderilor, dar inca in prima treime a clasamen

Se incing investitiile belgienilor in Romania: Au cumparat zeci de hectare de teren in cateva luni Doua dintre cele mai bogate familii belgiene, cu o avere cumulata de peste 740 mil. euro, plus un antreprenor de. Italienii de la Tirrena, nemtii de la Geiger si Umbrarescu, constructorii cu cele mai mari progrese la autostrazi in ultima luna Se incinge competitia in top trei constructori de autostrazi dupa progresele consemnate pe.

Crater urias pe un drum national din Romania. Soseaua s-a surpat pe o distanta de cativa metri - VIDEO

Drumul National care leaga Dejul de Baia Mare s-a surpat pentru a treia oara. O groapa uriasa, adanca de doi metri, a aparut in zona Pasului Mesteacan, in urma ploilor din ultimele zile. Drumarii care.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )