Libnet.ro
UNICEF

22:15

Schimbarile de la Vocea Romaniei

ADPM ADPM,
Schimbarile de la Vocea Romaniei

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei revine vineri cu multe schimbari. Iata ce se intampla, pe langa faptul ca vom avea doi antrenori noi in locul Loredanei si al lui Adrian Despot! . continuă pe ADPM

Irina Rimes, despre stategia ei de antrenor la Vocea Romaniei: Va promit ca sezonul asta o sa fie cu multe schimbari

Odata cu noul sezon Vocea Romaniei, care incepe din 7 septembrie la Pro TV, Irina Rimes 26 de ani) va ocupa un scaun de antrenor. Artista basarabeanca a spus ca are deja o strategie pregatita pentru a se lupta cu ceilalti colegi antrenori, Smiley, Andra si Tudor Chirila.

Un jurat de la Vocea Romaniei tocmai a provocat scandalul anului: Da, am divortat! Ce se intampla acum cu emisiunea...

Irina Rimes se bucura de un real succes pe plan profesional. Dupa ce a lansat hit dupa hit in ultimii ani, recent a fost cooptata in echipa de la Vocea Romaniei, unde va ocupa scaunul de antrenor in urmatorul se.

Mesaj DUR transmis de Irina Rimes, noua vedeta de la Vocea Romaniei: Ce a putut sa spuna despre colegul sau, Tudor Chirila...

Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea Romaniei, anunta ca a pregatit cateva schimbari majore in show-ul de la Pro TV. Artista spune ca a visat dintotdeauna sa fie in aceasta ipostaza, de a fi mentor.

VIDEO Juventus - Lazio 2-0 / Pjanic si Mandzukic au adus a doua victorie din noul sezon

Juventus s-a impus in derby-ul etapei a doua din Seria A, scor 2-0, contra celor de la Lazio Roma, in prima partida disputata pe teren propriu in noul sezon. Golurile victoriei au fost semnate de Pjanic si Mandzukic.

VIDEO Bundesliga: Bayern Munchen - Hoffenheim 3-1 / Debut perfect n noul sezon pentru campioana Germaniei

Bayern Munchen a inceput cu dreptul cursa pentru al saptea titlu consecutiv in Bundesliga. Trupa lui Niko Kovac s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Hoffenheim, in primul meci al noului sezon al campionatului din Germania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )