Libnet.ro
UNICEF

17:45

Schitele lui da Vinci, realizate in urma disectiei mai multor cadavre, expuse la Edinburgh

Adevărul Adevărul,
Schitele lui da Vinci, realizate in urma disectiei mai multor cadavre, expuse la Edinburgh

Mai multe desene ale omului renascentist Leonardo da Vinci 1452-1519), realizate pe baza observatiilor asupra corpului uman, in perioada 1510-1511, sunt prezente in cadrul expozitiei Leonardo da Vinci: mecanismul corpului uman, de la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, care va fi deschisa pana pe 10 noiembrie. continuă pe Adevărul

Veronica Cirstoiu, judecatoarea arestata pentru spaga, a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi

Veronica Cirstoiu a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi. Clientii favoriti ai judecatoarei de la Curtea de Apel Bucuresti au fost coruptii sau traficantii de droguri si de persoane, dosare in.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )