Libnet.ro
UNICEF

07:30

Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Hotnews Hotnews,
 Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Astronomii au pornit telescopul Daniel K. Inouye Solar DKIST din Maui, Hawaii si au facut o fotografie incredibila. in prag de nou ciclu solar, ei vor sa elucideze multe enigme, cum este cea legata de coroana solara care este de milioane de ori mai fierbinte decat suprafata astrului. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini cu Soarele, la cea mai mare rezolutie realizata vreodata

Un enorm telescop american situat pe varful unei insule vulcanice din Pacific a realizat fotografii ale soarelui de o rezolutie inedita, care permit observarea bulelor de plasma de marimea Frantei. Nu este decat inceputul, spune directorul centrului, citat de AFP.

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Adevarul Live. Cum a evoluat cea mai mare banca de stat din Romania si ce planuri are in 2020

Cum a performat anul trecut CEC Bank, cea mai mare banca de stat din Romania, cum planuieste sa ajunga in top 5 si cum ar ajuta-o listarea la bursa ne spune Bogdan Neacsu, CEO CEC Bank, la Adevarul Live de la ora 11.

La cat ajunge cea mai mare pensie speciala?

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandan.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Amazon vrea sa rezolve cea mai mare problema a filmelor in limbi straine

Razboiul streamingului intre Netflix, Amazon, HBO si restul da nastere unor idei utile tuturor. Amazon a venit cu una noua si recurge la inteligenta artificiala ca s-o.

O invatatoare din Sibiu isi ia concedii medicale saptamanale Copiii, care sunt nesupravegheati in cea mai mare parte a timpului, stau uneori cu femeia de serviciu (parinte)

Un numar de 21 de elevi ai unei scoli din Sibiu sunt lasati nesupravegheati, din cauza ca invatatoarea isi ia concedii medicale saptamanale. Parintii au depus sesizari la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, dupa ce cadrul didactic a lipsit din luna septembrie a anului trecut, relateaza Mediafax.

Eliminarea pensiilor speciale, dezbatere cu scantei in Parlament: Cea mai mare pensie este de 77.000 de lei!

Sedinta cu scantei in plenul Camerei Deputatilor, unde este dezbatut si votat proiectul de lege privind pensiile speciale.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Florin Roman: Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania e de 77.000 de lei si apartine unui fost comandant comunist

Deputatul PNL Florin Roman a explicat marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si ca aceasta apartine unui fost comandat de penitenciar in perioada comunista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )