Libnet.ro
UNICEF

01:05

SCM Gloria Buzau, debut cu Csikszereda Miercurea Ciuc la debutul in Liga 2

Adevărul Adevărul,
SCM Gloria Buzau, debut cu Csikszereda Miercurea Ciuc la debutul in Liga 2

Miercuri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc tragerea la sorti a calendarului competitional al Ligii 2 Casa Pariurilor, editia 2019-2020. Gloria Buzau va debuta, pe stadonul municipal din Crang, in fata gruparii Csikszereda Miercurea Ciuc. continuă pe Adevărul

VIDEO Fenomen meteo infricosotar: tornada filmata in apropiere de Miercurea Ciuc

Un localnic din Miercurea Ciurc a filmat, luni seara, un vartej care seamana foarte mult cu o tornada. Fenomentul meteorologic rar pentru Romania s-a format luni seara, in Miercurea Ciuc, la poalele Muntilor Harghitei.

Unul dintre putinele monumente romanesti ramase in Miercurea Ciuc, afectat de activitati ilegale. Biserica Mica trebuie protejata

In luna martie a acestui an 2019), mass-media romaneasca din judetul Harghita tragea semnale de alarma pe tema atitudinii dispretuitoare si antiromanesti aratate de functionarii Primariei Miercurea Ciuc fata de Biserica Mica, a comunitatii romanesti, monument istoric situat in imediata vecinatate a Universitatii Sapientia, potrivit transparentnews. ro.

Vreme EXTREMA in Romania: Tornada surprinsa la Miercurea Ciuc (VIDEO)

Fenomen neobisnuit la poalele Muntilor Harghitei. Un vartej asemanator unei tornade s-a format luni seara, la Miercurea Ciuc. Un localnic a observat fuiorul pe cer si l-a filmat putin dupa ora 18:00. Totul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )