Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scoala incepe luni, tabletele vor ajunge pana in noiembrie. Citu: Productia lor dureaza mai mult

Hotnews Hotnews,
 Scoala incepe luni, tabletele vor ajunge pana in noiembrie. Citu: Productia lor dureaza mai mult

Tabletele necesare scolii online vor ajunge la cei care au nevoie de ele chiar si in noiembrie, chiar daca cursurile se reiau de luni. Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca o parte, cateva loturi vor fi livrate acum, iar restul in octombrie si noiembrie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Scoala incepe in conditii diferite

Scoala incepe pe 14 septembrie in conditii cu totul diferite fata de anii trecuti, a spus presedintele Klaus Iohannis, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane incepe luni. Evenimentul se va desfasura in premiera in sistem de videoconferinta

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane incepe luni, editia din acest an avand drept tema Impactul pandemiei asupra tendintelor internationale si raspunsurile diplomatiei romane. Evenimentul e organizat.

Raluca Turcan: Scoala incepe obligatoriu din 14 septembrie. Parintii trebuie sa ii verifice pe copii, sa nu se prezinte bolnavi la ore

Scoala nu este facultativa, ci incepe in mod obligatoriu din 14 septembrie, a subliniat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. Precizarea vine pe fondul ingrijorarilor multor parinti legate de inceperea anului.

Orban: Este cert ca scoala incepe in 14 septembrie. Nu s-a discutat oficial despre amanare

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni ca in mod clar scoala va incepe in 14 septembrie si ca nu s-a discutat oficial despre amanare. El nu a exclus ca scoli din localitati cu aceeasi situatie epidemiologica sa decida diferit legat de scenariul de incepere a scolii.

Ludovic Orban: Scoala incepe din 14 septembrie, iar alegerile au loc pe 27 Ideea amanarii scrutinului e ridicola. PSD-istilor le e frica, pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu ei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Prin urmare, unitatile de invatamant se vor redeschide din 14 septembrie, asa cum a fost stabilit.

Ministrul Educatiei: Scoala incepe la 14 septembrie. Scenariul va fi ales de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, duminica seara, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, scenariul de urmat fiind decis de fiecare unitate de invatamant in functie de situatia epidemiologica. Anisie a precizat ca inspectorii scolari sunt optimisti ca in 80% din scoli elevii sa se intoarca in clase.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Un investitor canadian vinde Romaniei 115 mil. de masti. Cele mai multe vor ajunge la persoanele defavorizate

O firma privata va livra catre DSP Dambovita 2. 350 masti medicale. Livrarile vor avea loc zilnic, pentru a acoperi un numar cat mai mare de locatii, pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de masti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )