Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scoli, inchise de la caldura: ce fac oamenii din cauza caniculei din Europa

Playtech Playtech,
Scoli, inchise de la caldura: ce fac oamenii din cauza caniculei din Europa

Mai multe tari din Europa, printre care si Romania, sufera in aceasta perioada din cauza unui val extrem de canicula. Riscurile la care suntem supusi nu sunt deloc neglijabile. Europa trece printr-un val de caldura foarte mare in aceasta saptamana. Mai multe tari incearca sa caute solutii pentru a ajuta varstnicii si copii sa treaca . continuă pe Playtech

Europa: Mai multe scoli au fost inchise din cauza temperaturilor ridicate

Efectele temperaturilor ridicate se resimt in mai multe state importante din Europa. in Franta, zeci de scoli au fost inchise miercuri din cauza unui val de caldura, iar temperaturile se asteapta sa urce joi, in anumite regiuni atingand valori de peste 40 de grade Celsius, scrie BBC.

Riscurile majore ale insolatiei. Medic: Daca a ajuns sa-i creasca temperatura corpului din cauza caniculei, atunci te astepti la ce e mai rau

Expunerea la soare, fara minime elemente de protectie, se poate transforma intr-o urgenta medicala atunci cand se ajunge la edem cerebralsi hipertermie.

Roman mort in strada, la Milano, cel mai probabil din cauza caniculei. Cine era barbatul

Un barbat in varsta de 69 ani, de origine romana, a fost gasit fara viata, joi dimineata, 27 iunie 2019, la Milano, scrie publicatia Rotalianul.

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce ne transmit numerele care fac parte din viata noastra

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele fac parte din viata noastra. Numarul 1 reprezinta inceputul, puterea creativa, spuneMihai Voropchievici. 1 e numarul lui Dumnezeu, din.

Incident pe calea ferata. Un tren a deraiat in judetul Suceava, din cauza viiturilor

Incident pe calea ferata. Locomotiva unui tren Regio, care circula pe ruta Suceava - Cacica, a deraiat, in judetul Suceava, din cauza viiturilor. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, incidentul nu.

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Mehedinti: Persoane evacuate, podete luate de ape si trafic feroviar blocat, din cauza inundatiilor

Mai multe persoane au fost salvate din locuinte inundate sau din masini surprinse de viituri, in noaptea de duminica spre luni, de pompierii din judetul Mehedinti. De asemenea, trei podete au fost luate de ape, iar o cale ferata este blocata, din cauza macazurilor inundate, scrie Mediafax.

Avertizari pentru romanii din strainatate din cauza valului de caldura

Sunt avertizari pentru romanii care se afla in strainatate, din cauza valului de caldura care afecteaza toata Europa. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare pentru romanii cu planuri de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )