Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

B1 B1,
Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o. continuă pe B1

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

Anuntul de ultima ora! Toate scolile din Romania se inchid. Decizia oficiala a Guvernului

Vineri seara, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca toate unitatile de invatamant din tara vor fi inchise pentru trei zile, in perioada alegerilor locale, noteaza Edupedu. ro. Toate scolile din Romania se inchid Anterior insa, Comitetul pentru Situatii de Urgenta mentionase ca scolile din Bucuresti care gazduiesc sectii de votare vor fi inchise patru zile, .

VIDEO Sondaj IRES pe Constanta. Cine se claseaza pe locul intai in intentia de vot pentru alegerile locale

Ultimul sondaj pentru alegerile locale a fost facut public la Constanta, chiar de catre Stelian Ion, candidatul USR PLUS, care nu se claseaza pe primul loc in intentia de vot a celor chestionati.

MAI: Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite. Materialele raman sub paza

Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite, a anuntat Ministerul Afacerilor interne, marti. in acest moment se mai desfasoara activitatide preluare si.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Profesorul Daniel David, invitat la interviurile HotNews Live, marti, de la ora 16.30

Inainte de Revolutie nu contau deloc. De 30 de ani incoace, alegerile locale au fost pentru multi politicieni doar o rampa de lansare pentru politica mare. Sau un mijloc de imbogatire. Acesta este, poate, si motivul pentru care de multe ori nici tu nu le-ai luat in serios. Asa am ramas in continuare cu scoli cu WC-ul in curte, cu sate fara drumuri sau canalizare, rupte de restul lumii, si cu orase sufocate de trafic, de poluare si de gunoaie. Ai simtit si tu ca viata ta de zi cu zi depinde in cea mai mare masura de alegerile locale. HotNews. ro incepe, de marti, o serie de interviuri cu oameni din diferite domenii, care incearca sa explice de ce e imporant sa-ti alegi singur primarul si consilierii locali. Altfel, la fel ca pana acum, vor decide altii in locul tau. Marti, de la ora 16. 00, invitatul interviurilor HotNews. live este profesorul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ce strategie foloseste Decebal Fagadau pentru fragmentarea dreptei la alegerile locale: Stelian Ion ar fi uneala candidatului PSD in cursa electorala pentru Primaria Constantei

Incercand sa obtina victoria lui Decebal Fagadau in alegerile locale si, prin urmare, un nou mandat de primar al Constantei, PSD foloseste o strategie care a functionat la precedentul scrutin, cel din 2016,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )