Libnet.ro
UNICEF

05:45

Scolile din Sinaia sunt inchise joi din cauza conditiilor meteo

Adevărul Adevărul,
Scolile din Sinaia sunt inchise joi din cauza conditiilor meteo

Autoritatile din Sinaia au decis sa suspende, joi, cursurile in scolile din localitate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pe Valea Prahovei a nins viscolit toata noaptea, iar in prezent circulatia atat pe DN1, cat si pe strazile din statiuni este paralizata din cauza stratului de zapada. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate in scolile si gradinitele din Sinaia, din cauza zapezii

Cursurile in scolile si gradinitele din Sinaia sunt suspendate, joi, pentru ca elevii nu pot ajunge din cauza zapezii si a viscolului. Potrivit primarului din Sinaia,Vlad Oprea, autoritatile au decis.

Doua sectoare de drum national sunt inchise

Doua sectoare de drumuri nationale - DN 67C, intre Novaci si Ranca, judetul Gor,j si DN 11C intre Targu Secuiesc si Bixad - sunt inchise la aceasta ora si mai multe drumuri nationale sunt acoperite cu zapada, anunta CNAIR, care precizeaza ca unele drumuri au fost blocate din cauza caderilor de copaci.

Peste 14 mii de elevi nu au ajuns la scoala din cauza conditiilor meteo nefavorabile

55 de institutii de invatamant general din 21 de raioane si-au sistat activitatea, iar in alte 42 s-a redus durata orelor din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Peste 14 mii de elevi nu au ajuns la scoala.

Ministrul Educatiei a dispus un control in toate scolile din Bucuresti in care a intarziat salariul. Vom lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca a dispus un control in cele peste 60 de scoli din Bucuresti in care a intarziat plata salariilor cadrelor didactice, scrie Agerpres. De asemenea, acesta a mai spus ca va lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru.

Doua batrane din Vaslui sunt dispuse sa isi doneze apartamentul! Ce vor la schimb

Doua batrane din Vaslui, de 89 ani, respectiv 91 de ani, au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele. La schimb, acestea sunt dispuse sa plateasca cu propriul lor apartament de doua camere, de pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )