Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. 26 de judete, afectate.

România Liberă România Liberă,
Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. 26 de judete, afectate.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de . continuă pe România Liberă

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti.

Scolile oi gradinitele din Capitala vor fi inchise luni oi mar64258;i, a decis Inspectoratul ocolar al Municipiului Bucureoti, in urma discu64258;iilor cu primarul Sorin Oprescu oi cu prefectul Capitalei, a declarat pentru MEDIAFAX inspectorul general Constantin Traistaru. Potrivit lui Traistaru, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii .

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Comandamentul de iarna constituit la nivelul judetului Tulcea a decis ca scolile sa fie inchise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu.

Scolile si gradinitele din Capitala se inchid, luni si marti, din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reluarea cursurilor va fi anuntata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, daca starea vremii va permite acest lucru.

VIDEO Scolile vor fi inchise luni in 27 judete si municipiul Bucuresti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni in 27 de judete si municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Agerpres. In Bucuresti, Braila, Buzau si Prahova, scolile si gradinitele vor ramane inchise si marti, potrivit anunturilor facute de Inspectoratele Judetene.

UPDATE Iarna ingheata invatamantul din Bucuresti: dupa scoli si gradinite, Universitatea isi suspenda activitatea

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reluarea cursurilor va fi anuntata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, daca starea vremii va permite acest lucru.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

Scolile vor fi inchise luni in 27 judete si municipiul Bucuresti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni in 27 de judete si municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Agerpres.

Peste 150 de scoli si gradinite vor fi inchise, luni, in judetul Ialomita

Peste 150 de unitati de invatamant din judetul Ialomita vor fi inchise, luni, din cauza viscolului puternic, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )