Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scolile si gradinitele sunt inchise miercuri, de Ziua Unirii Principatelor Romane

România Liberă România Liberă,
Scolile si gradinitele sunt inchise miercuri, de Ziua Unirii Principatelor Romane

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor R. continuă pe România Liberă

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, de Ziua Unirii Principatelor

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie.

Ziua Unirii Principatelor, sarbatorita miercuri: Scurte ceremonii militare, depuneri de coroane si Hora Unirii. La Iasi, primarul ii asteapta la manifestari pe toti cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei

Cateva mii de ieseni sunt asteptati, miercuri, 24 ianuarie, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane, insa nici presedintele Klaus Iohannis si nici liderul PSD Liviu Dragnea nu au confirmat prezenta la eveniment, iar primarul Mihai Chirica face apel la cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei sa vina la ceremonii, relateaza News. ro. La Focsani, autoritatile au programat un spectacol folcloric, iar imnul national va fi intonat de Marcel Pavel, la manifestari fiind asteptate, de asemenea, cateva mii de persoane. La Galati, se va dansa Hora Unirii la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar 100 de fete din Romania si R. Moldova vor defila in costume populare. In alte orase din tara sunt programate manifestari modeste, care includ ceremonii militare si depuneri de coroane de flori.

Prescolarii si elevii nu vor merge la scoala maine de Ziua Unirii Principatelor

Prescolarii si elevii nu vor merge la scoala maine, 24 ianuarie, cand se celebreaza Ziua Unirii Principatelor. Urmatoarele zile libere pentru copii vor fi intre 3-11 februarie, cand este vacanta intersemestriala.

Oficiile postale, inchise pe 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Romane

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale.

Ziua Unirii Principatelor Romane va fi celebrata prin spectacole folclorice

Piata Victoriei din Deva si Parcul Tineretului din Hunedoara vor fi locurile Horei Unirii, in 24 ianuarie, cand se implinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Elevii si prescolarii stau acasa de ziua Unirii. Cand este programata vacanta intersemestriala

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, 24 ianuarie, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie.

Plimbare inedita prin orasul Micii Uniri, de Ziua Unirii Principatelor Romane. Veti afla povesti despre locuri simbolice din Focsani

Pe 24 Ianuarie 2018, zi de sarbatoare nationala, cand celebram Unirea Principatelor de la 1859, cetatenii interesati de patrimoniul cultural si istoria locala sunt invitati intr-o plimbare prin Orasul Micii Uniri.

Programul complet al manifestarilor de la Iasi dedicate Unirii Principatelor Romane. Cine va fi prezent pe 24 ianuarie

Oficialii Primariei Iasi au anuntat luni, 22 ianuarie, programul acestei saptamani, cand se vor implini 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, dar si 10 ani de la infratirea municipiilor Iasi si Chisinau. Edilul Mihai Chirica a anuntat ca nu a primit confirmari de la nivel central pentru 24 ianuarie: Din partea Guvernului Romaniei nu am avut pe cine contacta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )