Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

B1 B1,
Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Ludovic. continuă pe B1

Scolile, inchise pentru mai multe zile, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Cursurile se vor sustine online

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor. Ludovic.

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

UPDATE Scolile se vor inchide in toata tara timp de trei zile in preajma alegerilor locale. Cursurile se vor desfasura online

Toate unitatile de invatamant din tara vor fi inchise timp de trei zile, in vederea desfasurarii alegerilor locale din 27 septembrie. Anuntul a fost facut vineri seara de ministrul Educatiei, Monica Anisie, potrivit Stirilor ProTv. Autoritatile au luat aceasta decizie pentru a se permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a salilor de clasa.

Doctorul pediatru Mihai Craiu, experimentul care a pus milioane de romani pe jar. Ce se intampla atunci cand porti masca mai multe ore

Celebrul medic, Mihai Craiu, a dorit sa faca un experiment cu scopul de a le arata tuturor ce se intampla atunci cand masca este purtata pentru mai multe ore. Momentul a fost publicat pe o pagina de Facebook, adunand mii de aprecieri. Ce a observat medicul dupa ce a purtat cinci ore masca si echipament .

Adrian Candu: Igor Dodon a admis mai multe ilegalitati si abuzuri

Liderul Partidului politic Pro Moldova, Andrian Candu, sustine ca actualul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu merita sa fie reales in functia de sef al statului pentru inca patru ani. Potrivit lui Adrian Candu, presedintele tarii a admis mai multe ilegalitati si abuzuri pe parcursul activitatii sale, noteaza IPN.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

VIDEO Soseaua de poveste din Muntii Orastiei, devastata in mai multe locuri. Cum arata drumul spre Tarsa

Soseaua spectaculoasa din Muntii Orastiei, care leaga satele Costesti si Tarsa, a ramas devastata in mai multe locuri.

CORONAVIRUS |OMS: Tot mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani, testate pozitiv

Epidemiologul de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), Maria Van Kerkhove, a declarat, miercuri, ca media de varsta a persoanelor infectate cu noul coronavirus a scazut, tot mai multe persoane cu varsta.

Media de varsta a persoanelor infectate de Covid-19 scade: Tot mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani se interneaza (OMS)

Epidemiologul Maria Van Kerkhove, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a avertizat miercuri ca media de varsta a persoanelor infectate de Covid-10 scade si din ce in ce mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani au nevoie de internare in spital, relateaza Reuters.

Lukasenko a cerut de la Putin mai multe tipuri de arme

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat miercuri ca i-a cerut omologului sau rus Vladimir Putin mai multe tipuri de arme, relateaza agentia de stiri Belta, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )