Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scolile publice din New York raman inchise pana la finalul anului scolar

Adevărul Adevărul,
Scolile publice din New York raman inchise pana la finalul anului scolar

Primarul New York City, Bill de Blasio, a anuntat, sambata, ca scolile publice vor ramane inchise restul anului scolar, orasul confruntandu-se cu pandemia de coronavirus, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Invitatie la Metropolitan Opera din New York

Cati dintre noi nu si-au dorit sa aiba sansa ca, macar pentru o seara, sa devina spectatori ai celebruluiteatru de opera Metropolitan, din New York? .

Antreprenor IT roman, marturie din New York: Criza coronavirus ne va face mai umili De ce nu au prevazut-o vizionari ca Elon Musk si Donald Trump

Un antreprenor roman tech, stabilit la New York, nu se astepta de la bun inceput ca vizionari ca seful Tesla, Elon Musk, sau presedintele SUA, Donald Trump, sa aiba informatii si sa ia masuri din timp pentru a preintampina criza coronavirus COVID-19 si recesiunea economica, pentru ca ei nu isi bazeaza actiunile pe un control total, ci pe sesizarea oportunitatilor. Raul Popa, cofondator si CEO al startup-ului TypingDNA, mai crede ca aceasta criza ne va face mai umili si sa ne gandim la ce e prioritar in viata.

Coronavirusul a ajuns in New York din Europa, nu Asia - cercetatori americani

Potrivit unor noi cercetari coronavirusul a inceput sa circule in zona New York-ului la mijlocul lunii februarie, cu saptamani inainte de primul caz confirmat, iar acesta a fost adus de catre calatori veniti preponderent din Europa, nu Asia, relateaza The New York Times.

VIDEO Pandemia COVID-19. Imaginile suferintei si neputintei: sicrie lasate in gropi comune pe insula mortilor din New York

Loc de veci pentru indigeni, Hart Island a devenit un simbol al suferintei indurate in New York din cauza pandemiei de coronavirus.

Doctorii avertizeaza ca ventilatoarele pot dauna plamanilor celor infectati cu coronavirus. New York are o mortalitate ridicata in cazul acestor pacienti

Medicii care trateaza pacienti in spitale din New York incearca sa evite sau sa amane pe cat posibil conectarea la ventilatoare dupa ce s-a observat ca multi astfel de bolnavi mor sau plamanii lor sunt afectati mai ales ca au nevoie de o perioada mai mare de asistare a respiratiei decat cei cu forme obisnuite de pneumonie.

Cum se moare de coronavirus in New York: L-am pus intr-un sac, lux acordat doar celor care reusesc sa iasa de la urgenta. Jos, cadavrele se aduna pe targi

O asistenta medicala din New York a descris dramele pe care le traieste in fiecare zi in unul din spitalele unde sunt tratati pacientii infectati cu coronavirus.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Statul New York are acum mai multe cazuri COVID-19 decat orice tara din lume

Statul New York are acum mai multe cazuri confirmate de infectie cu COVID-19 decat orice tara cu exceptia Statelor Unite, potrivit ultimelor cifre facute publice de autoritati, relateaza BBC.

VIDEO New York: Imagini cu sicrie puse intr-o groapa comuna

Imagini cu sicrie asezate intr-o groapa comuna au fost surprinse in New York, pe masura ce numarul deceselor cauzate de COVID-19 continua sa creasca, relateaza BBC.

Coronavirus in New York: Nou record de decese, dar cifra noilor internari atinge un minim

Statul New York, epicentrul pandemiei in Statele Unite, a inregistrat un nou record zilnic de decese, cu 799 de morti, dar numarul de noi internari nu a fost niciodata atat de redus, a anuntat joi guvernatorul Andrew Cuomo, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )