Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scotia exclusa de la negocierile privind Brexit: Theresa May nu accepta reprezentanti regionali la discutie

B1 B1,
Scotia exclusa de la negocierile privind Brexit: Theresa May nu accepta reprezentanti regionali la discutie

Premierul britanic Theresa May a anuntat vineri ca refuza participarea unor reprezentati ai Scotiei la negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. La aceste negocieri voi negocia ca. continuă pe B1

Theresa May refuza Scotiei un loc la masa negocierii Brexitului

Premierul britanic Theresa May a refuzat vineri ca separatistii aflati la putere in Scotia sa se aseze la masa negocierilor Brexitului, in timpul prezentarii, la Edinburgh, a programului partidului ei in alegerile legislative de la 8 iunie, relateaza AFP.

Theresa May promite sfarsitul individualismului egoist in cadrul noului program al Partidului Conservator

Theresa May respinge ideologia pietei-libere, de tipul celei avansate in trecut de Margaret Thatcher, in noul program centrist al Partidului Conservator cu scopul atragerii electoratului laburist si de a obtine astfel o dominare a centrului politic, anunta publicatia Financial Times.

Theresa May: Regatul Unit va continua schimbul de informatii cu Statele Unite

Premierul britanic Theresa May a afirmat miercuri ca Marea Britanie si Statele Unite ale Americii vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, reactie ce survine in contextul scandalului.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Theresa May: Regatul Unit va continua schimbul de informatii cu Statele Unite

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a spus, miercuri, ca Marea Britanie are incredere in relatia sa cu Statele unite al Americii si ca va continua sa schimbe informatii cu principalul sau aliat, transmite Reuters.

Comisia Europeana: Negocierile privind Brexitul nu vor incepe mai devreme de mijlocul lui iunie

Negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu vor incepe mai devreme de mijlocul lui iunie, potrivit negociatorului-sef al UE, Michel Barnier.

VIDEO / LIVE Dezbatere n Parlamentul European privind Brexit-ul: tratament egal pentru cetatenii UE din Marea Britanie, aspecte bugetare ale retragerii Marii Britanii

Eurodeputatii dezbat, miercuri dimineata, incepand de la ora locala 9:00 10:00, ora Romaniei), liniile directoare pentru negocierile UE cu Marea Britanie, agreate de Consiliul European la ultima reuniune din luna aprilie.

Negocierile pentru Brexit vor incepe oficial pe 19 iunie

Negociatorul UE pentru Brexit, Michel Barnier, vrea ca negocierile sa inceapa pe 19 iunie, la 11 zile dupa alegerile legislative din Regatul Unit, relateaza News. ro, care citeaza Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )