Libnet.ro
UNICEF

01:06

Scotia: Ministrul Finantelor demisioneaza, dupa ce a fost acuzat ca a hartuit un adolescent

Hotnews Hotnews,
 Scotia: Ministrul Finantelor demisioneaza, dupa ce a fost acuzat ca a hartuit un adolescent

Ministrul scotian al Finantelor si-a anuntat joi demisia, in ziua in care trebuia sa prezinte bugetul, dupa publicarea unor informatii potrivit carora a hartuit un adolescent pe internet, scrie AFP. continuă pe Hotnews

DEMISIA MOMENTULUI! Ministrul a fost acuzat ca a hartuit un adolescent

Ministrul scotian al Finantelor a demisionat. Derek Mackay, 42 de ani,a fost acuzat ca a hartuit un adolescent. Potrivit datelor din dosar, Mackay a contactat pe Instagram un adolescent de 16 ani , iar in.

Scandal urias in Scotia! Ministrul de Finante si-a dat demisia dupa ce i-a facut avansuri unui baiat de 16 ani

Scandal urias la nivel inalt, in Scotia. Ministrul de finante a demisionat dupa ce s-a aflat ca i-a facut avansuri unui baiat in varsta de 16 ani.

MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: MFP planuieste sa imprumute 5 miliarde lei, in februarie

Florin Citu: Suma finala poate sa fie mai mare sau mai mica Ministerul Finantelor Publice MFP) planuieste sa imprumute 5 miliarde lei in luna februarie, dar totul depinde de conditiile pietei, iar suma finala poate sa fie mai mare sau mai mica, a anuntat, ieri, ministrul finantelor Florin Citu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

CEO-ul LinkedIn demisioneaza dupa 11 ani in functie

Directorul general CEO) al platformei de joburi LinkedIn, Jeff Weiner, a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functie, dupa 11 ani pe aceasta pozitie. Demisia va intra in vigoare la 1 iunie 2020. El va continua apoi la LinkedIn pe o functie de presedinte chairman) executiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )