Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un scotian a supravietuit mai mult de un an fara sa manance. Omul care a uitat gustul mancarii

România Liberă România Liberă,
Un scotian a supravietuit mai mult de un an fara sa manance. Omul care a uitat gustul mancarii

Se stie clar ca fara apa putem trai cel mult o saptamana, dar fara mancare, perioada de supravietuire variaza foarte mult. in anii 60, scotianul Angus Barbieri a uimit intreaga planeta dupa ce nu a mancat nimic timp de 392 de zile. continuă pe România Liberă

Bianca Dragusanu traieste cu FRICA! Omul care a TERORIZAT-O, la un pas de LIBERTATE (FOTO)

Vedeta Bianca Dragusanu are motive sa fie ingrijorata. Omul care i-a tulburat linistea acum cativa ani, este acum la un pas de a fi eliberat. Marcel Lehel Lazar, individul condamnat pentru ca a spa.

Statul ar trebui sa se implice mai mult in proiectele de responsabilitate sociala

Autoritatile statului ar trebui sa se implice mai mult in proiectele de responsabilitate sociala corporatista CSR), sunt de parere reprezentantii pietei jocurilor de noroc.

Scrisoarea emotionanta a unei tinere tintuite pe patul de spital: in spitale, indiferenta se plimba pe holuri mai mult decat asistentele

In spitalele in care oamenii sunt atat de vulnerabili, indiferenta se plimba pe holuri mai mult decat asistentele. Asa descrie o tanara din Onesti experienta sa traumatizanta din spitalele prin care s-a plimbat in ultima perioada, de cand a descoperit ca sufera de o boala autoimuna. Tanara a postat o scrisoare pe contul sau de socializare, unde povesteste despre lipsurile din unitatile medicale si despre indiferenta cadrelor medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )