Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce scrie presa din Muntenegru despre gafa premierului Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Ce scrie presa din Muntenegru despre gafa premierului Viorica Dancila

Gafa premierului Viorica Dancila de zilele trecute a fost dezbatuta si de presa din Muntenegru. continuă pe Hotnews

Ponta, despre gafa lui Dancila n Muntenegru: Pacat de Romnia, rusine celor care impun n continuare asa premier

Fostul premier Victor Ponta spune ca imaginea Romaniei este puternic afectata de incompetenta premierului Viorica Dancila care a comis o noua gafa confundand capitala Muntenegru, Podgorica, cu Pristina din Kosovo. El mai spune ca ar trebui sa le fie rusine celor care au impus-o la conducerea guvernului.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Intr-o lume ideala, doamna premier Viorica Dancila ar trebui sa stie numele capitalelor pe care le viziteaza. Din pacate, in cadrul vizitei in Muntenegru, a spus ca se bucura ca a ajuns la Pristina. Aceasta din urma este capitala Kosovo. Din punct de vedere realist, este aproape imposibil ca Viorica Dancila sa mai uimeasca vreun [].

Codrin Stefanescu, despre gafa colosala a lui Dancila: Se mai intampla. Ce atatea explicatii?

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa comune cu premierul muntenegrean Dusko Markovic, ca se bucura ca se afla la Pristina, capitala Kosovo, desi era la.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA! Risca sa fie declarata persona non grata intr-un oras din ROMANIA! Noua gafa a PREMIERUL

Un consilier local vrea ca premierul Viorica Dancila sa fie declarata persona non grata in orasul Targu Jiu dupa ce a inclus in bilantul ultimelor sase luni de guvenare un stadion neterminat. in.

Marturisire soc din INTERIOR, despre colegii de la emisiunea Vocea Romaniei: Sunt oameni...

Irina Rimes face parte acum din juriul de la Vocea Romaniei. Este o fata simpla, cu un talent extraordinar si reuseste sa cucereasca publicul cu vocea ei si versurile pe care le scrie. Artista se bucura de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )